Life

Vlad Gherman a împodobit bradul de Crăciun fără Cristina Ciobănașu. Cine i-a dat o mână de ajutor

Vlad Gherman și alți trei actori din serialul Adela au împodobit bradul de Crăciun pe care fostul iubit al Cristinei Ciobănașu și l-a cumpărat. Cei 4 s-au distrat pe cinste!
23.12.2021 | 12:34
Vlad Gherman a impodobit bradul de Craciun fara Cristina Ciobanasu Cine ia dat o mana de ajutor
Vlad Gherman, actor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și trei dintre actorii din Adela, cu care bărbatul are și o relație frumoasă de prietenie, au împodobit împreună bradul de Crăciun.

Gașca veselă a serialului de la Antena 1 a petrecut momente de neuitat. Fiecare a contribuit cu ce a putut pentru ca bradul lui Vlad să fie cât mai frumos.

ADVERTISEMENT

De la întâlnirea specială din casa lui Gherman nu a putut lipsi Alecs Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu, cu care fostul iubit al Cristinei Ciobănașu petrece tot mai mult timp.

Vlad Gherman, ajutat de actorii din Adela să-și împodobească bradul de Crăciun

De altfel, după separarea de Cristina, s-a zvonit că acesta s-ar fi cuplat cu Oana Moșneagu, însă niciunul nu a confirmat în vreun fel această bârfă. Cert este că, oricare ar fi adevărul, cei doi sunt foarte buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii au observat că din peisaj a lipsit fosta iubită a lui Vlad, Cristina Ciobănașu, cu care acesta are o emisiune pe Happy Channel.

„Ne-am gândit să facem bradul împreună. Cuminte am fost”, a declarat Vlad Gherman în reportajul difuzat de Observatorul Antenei 1.

ADVERTISEMENT

Oana a glumit când a fost întrebată dacă a fost cuminte și merită să primească daruri de Crăciun. Vedeta a spus că dacă Moșul ar analiza rolul ei din serialul Adela, cu siguranță ar primi nuielușe. Dacă este vorba despre Oana, atunci actrița se declară cuminte.

„Trebuie să pregătesc două perechi de încălțări. Dacă e să mă judece cum s-a comportat Andreea, dar Oana a fost cuminte”, a declarat Oana Moșneagu la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„De la Moș Nicolae încoace prind numai semafoare roșii și trafic. Sper să vină Moșul cu semafoare verzi, metaforic și concret”, a spus și Alecs Dunaev.

Vlad Gherman, pregătiri de Crăciun cu prietenii din serialul Adela. Foto: Antena 1

Telenovela de la Antenă continuă cu sezonul 3

Sezonul al doilea al telenovelei românești Adela s-a terminat de curând, iar producătorii au anunțat că urmează un al treilea sezon, în care vor avea loc o serie de răsturnări de situație.

Scenaristul Radu Grigore a oferit deja câteva detalii despre ce se va întâmpla în următorul sezon, care va avea premiera în curând la Antena 1.

„Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu.

Andreea şi Nuţi nu sunt gata să renunţe la averea de care erau atât de aproape şi vor face orice pentru a obţine din nou bani. Adela şi Mihai realizează că iubirea lor poate vindeca toate rănile din trecut, dar o nouă alianţă va pune în pericol fericirea lor”, a declarat scenaristul și producătorul Radu Grigore.

 

ADVERTISEMENT