Life

Vlad Gherman, clipe grele după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Vreau să mă fac bine”

Vlad Gherman trece prin clipe grele după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Cei doi au pus capăt relației la începutul acestui an.
10.06.2021 | 08:48
Vlad Gherman clipe grele dupa despartirea de Cristina Ciobanasu Vreau sa ma fac bine
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman trece prin clipe grele, la mai bine de patru luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul vrea să se vindece și a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a trece mai ușor peste această perioadă.

După aproape nouă ani de relație, cei doi actori i-au șocat pe fani atunci când au anunțat că nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Amândoi au recunoscut că este greu, mai ales după atâția ani împreună. În plus, cei doi se întâlnesc destul de des pe platourile de filmare de la Antena 1 și Happy Channel.

Vlad Gherman, clipe grele după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Vreau să mă fac bine”

Vlad Gherman a vorbit despre perioada de vindecare după despărțirea de Cristina Ciobănașu. La mai bine de patru luni, tânărul încă încearcă să treacă peste acest moment dificil din viața lui.

ADVERTISEMENT

Actorul din serialul „Adela” a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor după despărțire. Vlad Gherman le-a spus fanilor cum a ajuns să apeleze la alcool și tutun, lucruri de care nu este deloc mândru.

Din fericire, cu ajutorul unui psiholog, actorul este acum pe drumul cel bun și reușește, pas cu pas, să treacă peste despărțirea de cea care i-a fost alături timp de nouă ani.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a spus că încă nu simte nevoia să aibă o nouă relație. Imediat după despărțire, actorului i-a fost destul de greu să o vadă pe fosta iubită la filmări.

Nici Cristinei Ciobănașu nu i-a fost foarte ușor. Tânăra a recunoscut că și ea merge la psiholog, lucru confirmat și de fostul ei partener.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la psiholog, mă ajută foarte mult. Prietenii, părinții, oricât ar încerca să fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, îmi spune totul verde în față.

Nu mă mai deranjează să mă văd zilnic cu ea. M-am detașat complet. Eu vreau să mă fac bine.

Nu am ajuns să mă vindec total, nu știu încă ce să fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia să interacționez cu alte fete.

Am agonizat o perioadă când o vedeam (n.r. pe Cristina Ciobănașu) la filmări. Și ea merge în continuare la psiholog”, a declarat Vlad Gherman la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, despățirea șoc în lumea showbiz-ului

Despărțirea dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman a fost un mare șoc în lumea showbiz-ului din România. Cei doi formau un cuplu încă din perioada în care erau colegi de platou în „Pariu cu Viața”.

De atunci, Cristina și Vlad au jucat și în alte seriale împreună, iar în multe dintre ele au format un cuplu.

La începutul lui februarie, prin intermediul unui clip video pe rețelele sociale, cei doi le-au dat fanilor vestea neașteptată.

Internauții speră și acum, după atâtea luni, ca cei doi să se împace și să formeze din nou un cuplu, mai ales că au crescut împreună în toți acești ani.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au spus că nu sunt șanse de împăcare, dar vor rămâne în relații de prietenie, susținând că acest lucru nu-i va afecta.

ADVERTISEMENT