Life

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, schimb neașteptat de replici de Instagram: “Ce cauți aici?”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut un schimb neașteptat de replici pe Instagram. Iată ce i-a spus actorul fostei sale iubite, la mai bine de un an de la despărțire.
09.02.2022 | 16:08
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu schimb neasteptat de replici de Instagram Ce cauti aici
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut un schimb neașteptat de replici pe Instagram, direct de pe platourile de filmare, acolo unde se întâlnesc aproape zilnic.

Cei doi s-au despărțit cu mai bine de un an în urmă, după o relație care a durat aproximativ nouă ani. Despărțirea i-a luat prin surprindere pe fani, care au sperat la o împăcare în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Actorii din serialul “Adela” și-au refăcut viețile, astfel că fiecare are acum pe altcineva. Cei doi au decis să rămână prieteni și postează des clipuri video împreună pe rețelele sociale.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, schimb neașteptat de replici

Vlad Gherman este acum împreună cu Oana Moșneagu, care joacă alături de el în “Adela”, dar și de Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT

În timp ce filma un story pentru Instagram, Vlad Gherman și-a văzut în cadru fosta iubită. Cristina a venit aproape de el, iar actorul a avut o reacție surprinzătoare.

“Tu ce cauți aici? Hai, poți să pleci!”, i-a spus Vlad Gherman fostei sale partenere, răzând. Răspunsul Cristinei Ciobănașu a venit imediat: “V-am invadat spațiul”.

ADVERTISEMENT

Tânărul a făcut referire la personajul interpretat de Cristina, Livia, care se află în casa personajului interpretat de Alecsandru Dunaev, Mihai, întrucât nu au prea multe scene împreună în serial.

Vlad Gherman Cristina Ciobănașu
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, pe platoul de filmare. Sursa foto: Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu

În urmă cu două săptămâni, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au asumat public relația pe care o au de ceva timp. Acum câteva zile, cei doi au filmat un vlog și au vorbit despre povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a recunoscut care este motivul pentru care cei doi au preferat să fie discreți până acum. Actorul a locuit mult timp în casa Ruxandrei Ion, care este și mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu.

“Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…). Eu am stat atâta timp la ea cu Criss, ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună ‘de ce, Vlad?’. Chiar îmi făceam griji.”, a declarat Vlad Gherman pe YouTube.

Cristina Ciobănașu are și ea o relație cu Alexandru de câteva luni, însă cei doi nu s-au afișat prea des împreună în mediul online. Actrița a postat recent o fotografie alături de actualul partener.

Vlad Gherman a declarat că fosta lui iubită s-a bucurat foarte mult pentru el atunci când a aflat că el și Oana Moșneagu sunt împreună. De altfel, a fost și prima persoană căreia i-a dat vestea cea mare.

“Cum să reacționeze? Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial.

S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok.”, a povestit Vlad Gherman la emisiunea CulTour, la Happy Channel.

Deși sunt în relații bune, Cristina și Vlad preferă să nu discute prea mult despre relațiile lor unul cu celălalt.

ADVERTISEMENT