Life

Vlad Gherman, declarații despre relația cu Oana Moșneagu din Adela. Cum se înțeleg cei doi actori

Vlad Gherman este întrebat tot mai des dacă iubește din nou după despărțirea de Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de 9 ani.
03.11.2021 | 22:25
Vlad Gherman declaratii despre relatia cu Oana Mosneagu din Adela Cum se inteleg cei doi actori
Vlad Gherman, declarații despre relația cu Oana Moșneagu din Adela. Cum se înțeleg cei doi actori. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Blondina și-a refăcut viața sentimentală în urmă cu câteva luni și toată lumea se așteaptă ca și actorul să facă acest pas, de aici și speculațiile care arată că are o relație cu o colegă de breaslă.

Actorul din celebrul serial „Adela” a fost cuplat cu Oana Moșneagu, iar acum dă cărțile pe față legat de presupusa relație dintre ei.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman le-a arătat fanilor cum se înțelege cu frumoasa șatenă, care o interpretează pe Andreea în producția de la Antena 1.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu? Ce a declarat actorul din serialul Adela

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a filmat-o pe Oana Moșneagu într-o pauză de la filmările de la „Adela” și a întrebat-o ce are de spus despre presupusa lor relație.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman susține că a fost chestionat în repetate rânduri în ceea ce o privește pe șatenă alături de care joacă. Vedeta a vrut să-i lămurească pe internauți.

„M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați. (…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună”, a spus actorul în ultimul său vlog.

ADVERTISEMENT

„Hai, Gherman, lasă-mă să dorm, te rog”, a fost răspunsul oferit de Oana Moșneagu, în timp ce încearcă să se încarce cu energie.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, cuplu pe sticlă în continuare?

Vlad Gherman a mai fost întrebat dacă ar mai accepta să mai formeze un cuplu alături de fosta iubită, Cristina Ciobănașu, care la rândul a vorbit despre cum se înțeleg după separare.

ADVERTISEMENT

„Ne înțelegem foarte bine. De ce nu aș avea o problemă? Pentru că este vorba de meserie?”, a spus frumoasa blondină într-un vlog de pe Youtube.

„E meseria noastră, o respectăm. Dacă am avea de jucat o poveste de dragoste într-un alt proiect am face-o, chiar dacă am format un cuplu în viața reală”, a adăugat actorul.

Cei doi au foarte multe proiecte împreună, chiar și o emisiune pe care o moderează, lucru care demonstrează că nu încurcă viața profesională cu cea personală.

ADVERTISEMENT