Life

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobanănașu. Au mimat iubirea pentru public: „Asta se vinde”

Vlad Gherman a spus abia acum adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu. Povestea de iubire nu era exact „ca în filme”.
17.03.2023 | 14:35
Vlad Gherman despre despartirea de Cristina Ciobananasu Au mimat iubirea pentru public Asta se vinde
Vlad Gherman a spus adevărul. De ce s-a despărțit Cristina Ciobănașu de el. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună 10 ani, dar la începutul lui 2021 au luat decizia surprinzătoare de a se despărți. Până acum, actorul a vrut să se țină departe de subiect, dar acum a dat cărțile pe față. Starul din Lia a spus cine este responsabil de separare.

De ce s-au despărțit Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu? Starul din Lia, soția soțului meu, a spus tot adevărul

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului LaLa Band și începutul relației a fost unul dificil. Având în vedere că actrița este fiica adoptivă a Ruxandrei Ion, unii se temeau că el vreau doar să profite.

ADVERTISEMENT

„Au fost foarte multe vorbe, inclusiv în gașca LaLa, cât și din exterior”, a spus Vlad Gherman. Declarația a fost făcută în podcast-ul lui Radu Țibulcă, acolo unde starul din Lia, soția soțului meu, a spus tot adevărul despre despărțirea care a avut loc la începutul anului 2021. 

Vlad Gherman a dezvăluit că relația cu Cristina Ciobănașu este cea care l-a maturizat și l-a ajutat să devină cea mai bună versiune a lui: „Relația cu Cris a fost cea care m-a format și mi-a pus bazele relațiilor sănătoase pe care le pot avea.

ADVERTISEMENT

Practic, cum iubesc acum, iubesc și datorită ei. Pentru că împreună cu ea am dobândit acest stil de a iubi. Am fost doi copii care au crescut și care au învățat să iubească. A fost o relație foarte importantă pentru mine”, a spus Vlad Gherman.

Au mimat iubirea pentru public? Actorul a dezvăluit că aveau probleme în cuplu

Unul dintre motivele pentru care publicul a fost uimit atunci când Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, a fost faptul că ei niciodată nu și-au afișat problemele. La doi ani de la acel moment, actorul a dezvăluit că în cuplul lor nu era deloc doar lapte și miere.

ADVERTISEMENT

„A fost greu și după ce s-a întâmplat serialul. Noi simțeam că după generația LaLa, Cris și cu mine eram și un model de relație de iubire. Aveam mare grijă și de entitatea asta și cum e relația văzută din exterior. Ce nu știau oamenii și noi când am anunțat să ne despărțim, am spus. Relația nu e doar cum o vedeți voi.

Sunt momente în care te mai cerți, situații tensionate. Ce-i drept, noi am reușit de fiecare dată să trecem peste. Am evitat să le arătăm fanilor și partea aia. Noi arătam doar partea frumoasă. Probabil unii dintre ei nu avuseseră niciodată o relație.

ADVERTISEMENT

Mi se părea că noi îi duceam pe o pistă falsă. Noi am încercat să arătăm numai părțile frumoase, cum cred că asta fac marea majoritate. Asta se vine și asta se cere”, a dezvăluit acum Vlad Gherman.

Gelozia lui Vlad Gherman i-a afectat relația cu Cristina Ciobănașu

Chiar dacă unii au fost de părere că în relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-a încheiat pentru că între ei a intervenit altcineva. Totuși, el și-a dormit să elucideze misterul și să spună că nu a fost așa. Cu toate acestea, nu neagă faptul că a fost gelos.

„Cel mai mult ne-a afectat pandemia. Niciodată nu a fost problema de a treia persoană, nici din partea mea, nici din partea ei. Singura chestie pe care eu o cred cu tărie, indiferent dacă o să zică cineva ceva, este că frica mea, și fără să vreau i-am arătat asta Cristinei, a fost că…prima ei relație a fost cu mine.

Frica mea era că la un moment ea o să plece, că nu are cum să rămână doar la mine. Pentru mine, când a intrat ea la facultate, mi-am dat seama că o să fie nasol. Mă gândeam cu groază că poate să se întâmple o chestie și ar trebui să fiu mai atent. Ea s-a prins. E o problemă pe care cred că o să o duc până în mormânt. Am o teamă de abandon și de a fi înșelat”, a povestit Vlad Gherman.

Chiar dacă fosta lui iubită Vlad Gherman nu i-a dat motive pentru care să se teamă, o relație din liceu i-a lăsat traume pe care nu le-a putut vindeca: „Am prins că m-a înșelat”.

Cristina Ciobănașu a pus punct relației

„La Cris era gândul că de ce s-ar opri aici. Că poate se întreabă și ea cum ar fi cu altcineva. Erau niște filme care nu erau reale, dar care se simțeau în relația noastră.

În pandemie ne-am dat seama că noi nu prea nea găseam subiecte de discuție. Nu prea vorbeam. Pe mine nu mă afecta foarte mult. Eu o priveam ca pe o perioadă. Pe ea a afectat-o un pic mai mult”, a continuat Vlad Gherman.

Când vine vorba de momentul despărțirii, decizia a fost luată de Cristina Ciobănașu. Pentru Vlad Gherman, discuția a fost un șoc și cu greu a acceptat ideea. Timp de câteva zile, a sperat că iubita lui va reveni la sentimente mai bune.

„A fost o chestie pe care a simțit-o ea și ea propus-o. Deși m-a durut sufletul, a fost o chestie pe care am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și cu toată durerea să accepți. Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Câtva zile am crezut că o să se răzgândească.

Nu conștientizam. Pentru mine a fost un șoc. Nu credeam, râdeam. Am început să râd isteric. Au fost câteva zile în care nimeni nu știa. Au fost cele mai grele câteva zile din viața mea”, a susținut Vlad Gherman.

Vlad Gherman: „Eu dacă vedeam un om la pământ, ziceam ok”

La momentul actual, Vlad Gherman este de părere că despărțirea de Cristina Ciobănașu a fost „șutul în fund” de care avea nevoie pentru a evolua. Însă, atunci când ruptura a avut loc, părea că acela este sfârșitul lumii.

„Despărțirea asta a fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum. Îi mulțumesc că s-a ținut tare. Deși a fost sinistru. La momentul ăla mi se părea că are inimă de gheață. Eu, probabil, n-aș fi putut.

Eu dacă eram în locul ei, dacă vedeam un om la pământ care se roagă să-i mai dea o șansă…ziceam ok. Sufeream amândoi. Plângeam amândoi (…) Se ruga sor-mea de mine să mănânc supă cremă de linte ca să nu mor”, a povestit Vlad Gherman.

ADVERTISEMENT