Life

Vlad Gherman, detalii despre separarea de Cristina Ciobănașu. În ce relații sunt la 2 ani de la despărțire

Vlad Gherman, dezvăluiri despre legătura cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu. Actorii nu mai formează un cuplu de 2 ani.
25.01.2023 | 12:30
Vlad Gherman detalii despre separarea de Cristina Ciobanasu In ce relatii sunt la 2 ani de la despartire
Vlad Gherman, dezvăluiri despre legătura cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu. Nu mai formează un cuplu de 2 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Happy Channel a oferit mai multe detalii despre separarea de fosta parteneră de viață cu care s-a iubit timp de 9 ani. În ce relații sunt artiștii din serialul Adela, de la Antena 1, la 2 ani de la despărțire.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre legătura cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu. Nu mai formează un cuplu de 2 ani

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu de 2 ani, în momentul de față având o legătură foarte apropiată. Ambii și-au refăcut viețile amoroase, actorul dezvăluind cum a trecut peste despărțire.

ADVERTISEMENT

În continuare lucrează la o emisiune, artistul subliniind că în felul acesta a reușit să depășească mai bine separarea de frumoasa blondină. Vedeta s-a vindecat complet și datorită actualei sale iubite, Oana Moșneagu.

Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea (Criss) în serialul Adela sau pentru emisiunea de pe Happy Channel.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră.

Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni.

ADVERTISEMENT

Ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună”, a mărturisit Vlad Gherman într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, un cuplu unit

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu unit de ceva vreme și sunt pe aceeași lungime de undă din multe puncte de vedere. Actorii și-au ascuns relația de dragoste jumătate de an, însă acum sunt foarte deschiși cu legătura amoroasă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și frumoasa șatenă au început să fie împreună la scurt timp după ce fiecare dintre ei trecuse printr-o despărțire. Locuiesc împreună, actorul precizând că el a fost cel care a făcut primul pas.

ADVERTISEMENT