Life

Vlad Gherman, dezvăluiri despre secvențele intime cu Cristina Ciobănașu: „Îmi era o rușine…”

Vlad Gherman a făcut dezvăluiri despre secvențele intime pe care le filma împreună cu Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită.
19.06.2021 | 15:13
Vlad Gherman dezvaluiri despre secventele intime cu Cristina Ciobanasu Imi era o rusine
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și-a exprimat nemulțumirea după ce a revăzut niște scene intime între el și Cristina Ciobănașu. În cel mai recent vlog al său, actorul a spus ce l-a deranjat la secvența respectivă.

La aproape cinci luni de la despărțire, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au păstrat o relație de prietenie. În plus, se întâlnesc frecvent pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

ADVERTISEMENT

Iată ce dezvăluiri a făcut actorul în cadrul ultimului său clip video și de ce era complexat atunci când aveau de filmat secvențe intime.

Vlad Gherman, dezvăluiri despre secvențele intime cu Cristina Ciobănașu: „Îmi era o rușine…”

Vlad Gherman a vorbit despre o scenă de amor pe care a jucat-o împreună cu Cristina Ciobănașu în urmă cu câțiva ani. La vremea respectivă, cei doi erau protagoniștii serialului „Fructul Oprit” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cristina și Vlad formau un cuplu atât în realitate, cât și pe micile ecrane, așa că între ei a existat o chimie pe care au observat-o și fanii.

Vlad Gherman a fost nemulțumit de secvența respectivă din cauza condiției fizice. Tânărul luase în greutate la vremea aceea, iar o scenă intimă nu era tocmai un lucru plăcut.

ADVERTISEMENT

În plus, actorul a dezvăluit că i-a fost foarte rușine să se dezbrace în fața echipei de filmare. Nici măcar flotările sau abținerea de la mâncare nu l-au ajutat să-și ascundă surplusul de greutate.

„Sunt momente când ești actor și trebuie să joci o secvență de dragoste, evident că te dezbraci, îți dai tricoul jos, cămașa…O să vă arăt un clip care m-a băgat în depresie la momentul respectiv. Este vorba despre secvența de dragoste dintre Ana și Ioan, prima secvență de dragoste dintre ei.

ADVERTISEMENT

M-a ajutat foarte mult pentru că eu și Criss eram împreună pe vremea aia, dar fraților, îmi era o rușine pentru că trebuia să mă dezbrac în fața echipei de filmare.

Chiar dacă la astfel de scene nu se filmează cu toată lumea, ci cu o echipă restrânsă, dar îmi era o rușine pentru că simțeam cum colăcelul acela cădea peste chiloți…sinistru.

(…) Înainte de secvența asta făcusem flotări, nu mâncasem, nu am băut apă, dar degeaba. Sunt momente în meseria asta în care dacă nu arăți bine te simți prost.

Secvența a ieșit foarte bine, dar parcă altfel s-ar fi văzut dacă aveam pătrățele, pieptul un pic mai mare, brațele pompate”, a spus Vlad Gherman în vlogul său.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit la începutul anului

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au făcut un anunț neașteptat pentru fani la începutul lunii februarie. Cei doi actori au pus capăt relației de aproape nouă ani pe care o aveau.

La aproape cinci luni, fanii speră și acum că între ei va exista o cale de împăcare. Cristina și Vlad au declarat că vor rămâne în relații de prietenie și că decizia a fost luată de comun acord.

Anul 2020 nu a fost unul foarte bun pentru ei, care au stat foarte mult acasă. Cei doi și-au dat seama că nu mai sunt legați de aceleași lucruri și au hotărât că despărțirea este cea mai sănătoasă decizie.

Șocul despărțirii a fost unul mare pentru amândoi. Vlad Gherman a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog, la fel ca fosta lui iubită. În plus, actorul a adoptat și câteva obiceiuri nesănătoase, alcoolul și fumatul, de care încearcă să scape acum.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Pariu cu Viața” și au devenit un cuplu în primăvara anului 2012.

ADVERTISEMENT