Life

Vlad Gherman, dezvăluiri șoc. La ce gesturi a recurs după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a făcut dezvăluiri șoc și le-a spus fanilor la ce gesturi a recurs după despărțirea de Cristina Ciobănașu.
05.06.2021 | 16:11
Vlad Gherman dezvaluiri soc La ce gesturi a recurs dupa despartirea de Cristina Ciobanasu
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul ultimului vlog și le-a spus fanilor ce a făcut după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a fost sincer și nu a vrut să se creadă că totul este perfect în viața lui.

Artistul nu este mândru de ce i s-a întâmplat, însă despărțirea l-a ajutat să se maturizeze și să realizeze anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit la începutul lui februarie, fiind o perioadă grea pentru amândoi. Cei doi au format un cuplu timp de nouă ani.

Vlad Gherman, dezvăluiri șoc. La ce gesturi a recurs după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a postat un nou clip video pe canalul său de YouTube, diferit de ultimele vloguri. Actorul le-a spus fanilor ce a făcut după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

ADVERTISEMENT

Relația care s-a încheiat la începutul anului l-a ajutat pe tânăr să se maturizeze, însă a avut de depășit o perioadă foarte dificilă.

Actorul din serialul „Adela” a recurs la niște lucruri pe care nu le-ar fi făcut înainte. Vlad Gherman a mărturisit că a început să consume foarte mult alcool după despărțire, ajungând la o sticlă de vin pe zi.

ADVERTISEMENT

„Imediat după despărțire am străbătut o perioadă destul de ciudată. O perioadă despre care nu pot să vorbesc decât cu o oarecare rușine în suflet.

Și asta pentru că am început să consum foarte mult alcool, lucru pe care nu-l făceam, eu dacă beam o sticlă de vin pe an. Cred că ajunsesem la un moment dat să beau o sticlă pe zi”, a dezvăluit Vlad Gherman pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Iar asta nu e tot, pentru că actorul s-a apucat de fumat, viciu pe care nu îl avea înainte. Imediat după despărțire, tânărul s-a mutat o vreme la sora lui, care este fumătoare.

Astfel, de la fumatul ocazional, Vlad Gherman a ajuns să fumeze aproape un pachet zilnic. „Am început să fumez țigări pentru că stăteam cu sora mea, ea fiind fumătoare.

Nu m-a deranjat gândul că aș putea fuma la ocazie, doar că ocazia s-a transformat într-un soi de rutină.

Am început să fumez, să-mi cumpăr singur pachete de țigări. Ajunsesem să am o perioadă în care fumam aproape un pachet pe zi”, a mai spus artistul.

Cum a reușit Vlad Gherman să treacă peste aceste momente

Vlad Gherman a fost ajutat de un psiholog în gestionarea acestei situații. Actorul a recunoscut că nu a renunțat definitiv la fumat sau la alcool, însă nu mai consumă atât de mult.

Fanii au observat pe Instagram că are cearcăne foarte mari, chiar dacă nu știau că a căzut pradă acestor vicii.

„Sunt lucruri care nu-mi fac cinste, lucruri urâte, partea aia mai întunecată a acestei experiențe, a acestei schimbări majore din viața mea. Ajutat de psiholoaga mea, am reușit să mă redresez repejor.

Nu pot să spun că am renunțat definitiv  la fumat, la consumul de alcool. Nu mai beau și nu mai fumez atât de mult. Am simțit pe pielea mea ce înseamnă să faci lucrurile astea.

Eram foarte obosit la filmări, aveam cearcăne mari, lucruri care s evedeau, pe care mulți le-ați depistat din story-urile mele. Mulți și-au dat seama că nu trec printr-o perioadă extraordinară”, a continuat Vlad Gherman.

Vlad Gherman a ținut să sublinieze că viața lui nu este perfectă, așa cum pare pe rețelele sociale. Chiar dacă nu s-a vindecat complet, artistul le-a spus fanilor că are parte și de lucruri bune.

În plus, despărțirea nu i se mai pare ceva atât de dramatic, ci o etapă prin care a trebuit să treacă, altfel nu s-ar fi dezvoltat.

„Probabil că fără despărțirea asta nu aș fi putut să descopăr foarte multe lucruri. Nu aș fi putut să mă descopăr pe mine, să-mi asum niște lucruri, să mă maturizez așa cum ar fi trebuit să o fac de acum câțiva ani.

Nu mai văd despărțirea ca pe un lucru care m-a distrus, care m-a dărâmat. Văd această despărțire ca fiind o etapă prin care a trebuit să trec ca să pot să mă dezvolt, a mai declarat tânărul.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au încheiat relația de 9 ani

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună timp de aproape nouă ani. S-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare ale serialului fenomen „Pariu cu Viața”.

Din primăvara lui 2012, cei doi au devenit un cuplu și au rămas împreună până la începutul acestui an. Din păcate, pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor și au realizat că nu îi mai leagă aceleași lucruri.

Vestea i-a șocat pe fani, care mai speră și acum ca cei doi să se împace. Cristina și Vlad i-au asigurat că vor rămâne prieteni, întrucât așa a început, de fapt, relația lor.

Nici Cristinei Ciobănașu nu i-a fost ușor să pună capăt relației. Recent, actrița a dezvăluit că și ea a apelat la ajutorul unui psiholog pentru a depăși acest moment.

ADVERTISEMENT