Life

Vlad Gherman, în doliu. Bunica actorului din Adela s-a stins după infecția cu Covid-19

Vlad Gherman trece prin momente dureroase. Actorul din serialul „Adela” și-a pierdut și cea de-a doua bunică, care era internată în spital de câteva zile.
25.01.2022 | 10:51
Vlad Gherman in doliu Bunica actorului din Adela sa stins dupa infectia cu Covid19
Vlad Gherman și-a pierdut bunica. Actorul din Adela a lăsat un mesaj emoționant în social media. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este în doliu. Bunica artistului s-a stins din viață după ce s-a infectat cu noul tip de coronavirus, motiv pentru care a ajuns de urgență la o unitate medicală.

Actorul din „Adela” are sufletul rupt în mii de bucățele pentru că nu se aștepta deloc să treacă prin astfel de momente neplăcute. Din fericire, femeia nu a suferit prea mult.

ADVERTISEMENT

Nu se aștepta nimeni la acest deznodământ, motiv pentru care Vlad Gherman a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a postat și imagini cu bunica sa.

Vlad Gherman și-a pierdut bunica. Actorul din Adela a lăsat un mesaj emoționant în social media

Bunica lui Vlad Gherman a murit în mai puțin de o săptămână de când a aflat că este infectată cu noul tip de coronavirus. Femeia era intubată pe secția de ATI.

ADVERTISEMENT

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce cred eu despre Covid… aș fi spus că nu e așa o mare scofală.

Da, sunt triplu vaccinat și da, cred că există virusul asta, dar nu mă așteptăm să fie atât de nemilos. Cu sufletul rupt în bucăți vă spun că bunica mea a fost doborâtă de acest virus.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi.

În mai puțin de o săptămână plămânii ei au încetat să își mai îndeplinească funcția. Intubată la ATI, sedată, parcă visând ceva frumos, s-a dus lângă bunicul meu și lângă surorile ei”, a scris Vlad Gherman pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, nevoit să ia o pauză de la social media

Cunoscutul cântăreț are un sfat important pentru cei care îl urmăresc în social media. Vedeta le spune internauților să aibă mare grijă de ei și de cei din jur.

În plus, artistul a ținut să mai adauge că în următoarele zile nu va fi activ în mediul virtual. Vlad Gherman are nevoie de o pauză de reculegere după pierderea bunicii.

Tristețea este mare în familia actorului din „Adela” pentru că în anul 2020 și-a pierdut și cealaltă bunică, de care era, de asemenea, foarte apropiat.

ADVERTISEMENT