Life

Vlad Gherman, imagine rară cu sora sa. Cum arată și ce meserie are Alexandra

Vlad Gherman a împărtășit cu fanii o imagine unică cu sora sa, Alexandra. Actorul din serialul Adela a fost curios să știe dacă internauții observă asemănările dintre ei.
11.07.2022 | 17:40
Vlad Gherman imagine rara cu sora sa Cum arata si ce meserie are Alexandra
Vlad Gherman, fotografie unică cu sora sa. Ce lucrează și cum arată Alexandra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a distribuit o poză rară cu sora sa, care este mai mare decât cântărețul. Tânăra în vârstă de 32 de ani are o meserie diferită față de cea a actorului din producția Adela și Pariu cu viața (2011).

Vlad Gherman, fotografie unică cu sora sa. Ce lucrează și cum arată Alexandra

Vlad Gherman a postat recent o fotografie unică cu sora sa, Alexandra, cu care se mândrește. Iubitul actriței Oana Moșneagu le-a arătat internauților cum arată ruda sa, care are o meserie în domeniul televiziunii.

ADVERTISEMENT

„Ea este surioara mea. Semănăm?”, a fost mesajul lăsat de actor pe pagina de Instagram, unde a postat o imagine împreună cu Alexandra Gherman.

Părerile internauților au fost bineînțeles împărțite. Au fost persoane care i-au transmis lui Vlad Gherman că este foarte diferit de sora sa mai mare cu trei ani, dar și oameni care au observat trăsăturile comune dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

„Ce frumoși sunteți! Semănați!”, „Ochii diferă clar”, „Oarecum”, „Sunteți superbi amândoi”, sunt câteva dintre mesajele primite de artist din partea celor care-l urmăresc pe social media.

Alexandra Gherman, mamă singur. Are o fetiță

Alexandra, sora lui Vlad Gherman, este producător la emisiunea CulTour difuzată pe Happy Channel ceea ce înseamnă că lucrează împreună. Tânăra absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Marketing, dar nu a profesat deloc în domeniu.

ADVERTISEMENT

Deși a fost mereu pasionată de materiile umane nu a urmat acest drum din punctul de vedere al studiilor. În plus, sora actorului din Adela a mărturisit la un moment dat că îi place să citească, să se uite la filme și să cânte.

Din fericire, sora lui Vlad Gherman își urmează unul dintre vise și are un vlog intitulat Crazy mom, unde scrie despre experiențele pe care le are cu fiica sa, Sofia.

ADVERTISEMENT

Este o mamă singură pentru micuța în vârstă de aproape 9 ani. De aproximativ 4 ani este divorțată, precizând că regretă că nu a făcut acest pas mai devreme.

ADVERTISEMENT