Life

Vlad Gherman, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni: „Era să nu mai fiu”

12.04.2021 | 21:18
Vlad Gherman la un pas de moarte pe trecerea de pietoni Era sa nu mai fiu
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman le-a povestit urmăritorilor cum a fost la un pas de moarte pe trecerea de pietoni, după ce o piesă de la trotineta electrică pe care o conducea a căzut și ghidonul s-a blocat. 

Actorul din „Adela” le-a relatat fanilor întâmplarea în timp ce își trăgea sufletul, încercând să-și revină după momentele de panică pe care le-a trăit.

ADVERTISEMENT

După ce a terminat de vorbit despre această întâmplare care l-ar fi putut aduce într-o situație gravă, Vlad Gherman le-a transmis fanilor să aibă grijă de ei de fiecare dată și să fie atenți.

Vlad Gherman, la un pas de moarte pe trecerea de pietoni: „Era să nu mai fiu”

Artistul a fost norocos pentru că a reușit să se ferească la timp de un eventual impact pe trecerea de pietoni. O piesă de la trotinetă s-a pierdut, iar Vlad Gherman nu a mai putut manevra ghidonul spre stânga și a mers, în schimb, înainte.

ADVERTISEMENT

„Știu că sună ciudat, dar era să nu mai fiu acum câteva minute. Mergeam cu trotineta electrică, și când am dat de ghidon – eram pe trecerea de pietoni, cu 20/h, cât prinde trotineta – , trebuia să fac stânga, nu să traversez, am dat stânga și trotineta nu a făcut nimic.

Și asta pentru că mi-a căzut partea asta, de aici, eu nu mi-am dat seama, trotineta s-a dus înainte, eu m-am aruncat de pe ea, am lăsat trotineta să se ducă, a venit și o mașină, s-a oprit la limită, a lovit trotineta. A ajuns la mine, eu eram în fund pe trotuar, asta s-a întâmplat acum 10 minute. Am stat puțin să-mi revin. Cam asta e, aveți grijă de voi”, a povestit Vlad Gherman pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Vlad Gherman
Vlad Gherman, la un pas de moarte. Sursa foto; Instagram/ colaj Fanatik

Vlad Gherman nu vrea o nouă relație

Deși au trecut mai bine de două luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman nu este pregătit pentru o nouă relație amoroasă. Actorul a explicat că încă traversează acea perioadă de „doliu” după nouă ani în care a fost cu aceeași fată și încă nu se poate implica sentimental în altă relație.

Tânărul de 28 de ani are nevoie de mai mult timp cu el în această perioadă și de noi experiențe înainte de a se dedica unei noi povești de dragoste.

ADVERTISEMENT

„Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus”, a declarat Vlad Gherman pentru Redacția.

ADVERTISEMENT