Life

Vlad Gherman, momente cumplite. Bunica actorului este pe moarte

22.10.2020 | 18:43
Vlad Gherman momente cumplite Bunica actorului este pe moarte
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, actorul renumit pentru rolul jucat în serialul „Pariu cu viața”, trece prin momente cumplite după ce a aflat că o persoană foarte dragă suferă de o boală nemiloasă. Cântărețul a mărturisit că una dintre bunicile sale, Coco, are o stare de sănătate precară.

Protagonistul din serialul „Adela”, care se va difuza în curând pe micile ecrane, a dezvăluit că femeia l-a crescut încă din primele zile, însă din păcate acum se zbate între viață și moarte. Iubitul Cristinei Ciobănașu face tot ce-i stă în puteri, acesta fiind și motivul pentru care stă lângă ea în aceste clipe grele.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul artist este marcat de suferința bunicii sale și mărturisește că în momentul de față s-au inversat rolurile, fiind nevoit să aibă grijă de cea care i-a îndrumat primii pași în viață.

Vlad Gherman, clipe grele. Bunica actorul are probleme grave de sănătate

„Am venit în vizită la bunicile mele. Ea e Coco. Ea m-a crescut de când eram bebeluș. Viața inversează rolurile de la un moment dat, iar acum a venit rândul meu să stau lângă ea, în ultimele ei clipe”, a mărturisit Vlad Gherman în mediul online, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul actor i-a sfătuit pe internauți să profite de timpul petrecut alături de bătrâni atâta vreme cât aceștia sunt în viață. De asemenea, acesta este de părere că bunicii trebuie să fie înconjurați de toată iubirea din lume pentru că au nevoie de afecțiune.

Sursa menționată mai arată că Vlad Gherman s-a filmat în timp ce era împreună cu bunica sa și încerca să o facă să zâmbească, momentul fiind extrem de prețuit de bătrână care, cel mai probabil, a uitat câteva secunde de problemele medicale.

ADVERTISEMENT

„Iubiți-vă bunicii! Fiecare mângâiere, fiecare mic gest le așterne un zâmbet în colțul gurii, indiferent de problemele de sănătate pe care le au”, a mai spus actorul din serialul „Sacrificiul”, difuzat la Antena 1.

Vedeta nu are o perioadă tocmai bună din punct de vedere emoțional, mai ales că în urmă cu foarte puțin timp a pierdut o ființă foarte dragă. Este vorba de un motan foarte îndrăgit care a fost sfâșiat de niște câini, în timp ce el era plecat de acasă.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a avut grijă ca animalul să fie îngropat, găsindu-i un loc de veci în curtea casei sale. Actorul iubește foarte mult animalele, perioada aceasta stând mai mult alături de pisici pentru că nu a mai avut așa multe proiecte.

ADVERTISEMENT