Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au luat o decizie radicală: “E un pas important în relația noastră”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au luat o decizie radicală. Actorii din serialul “Adela”, difuzat la Antena 1, au făcut un pas important după câteva luni de relație.
13.03.2022 | 16:47
Vlad Gherman si Oana Mosneagu au luat o decizie radicala E un pas important in relatia noastra
Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas important. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au trecut la un alt nivel al relației lor și au luat o decizie importantă. Cei doi actori din serialul “Adela” formează un cuplu de câteva luni, însă au făcut relația publică la finalul lui ianuarie.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au luat o decizie radicală

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu și actuala lui parteneră, Oana Moșneagu, s-au mutat împreună. În cadrul ultimului vlog postat pe canalul de YouTube, Vlad Gherman le-a povestit fanilor cum au luat cei doi această decizie.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună doar de câteva luni, dar au petrecut foarte mult timp unul alături de celălalt, fiind colegi de platou. Au considerat că ar fi momentul potrivit să locuiască sub același acoperiș.

Au ales apartamentul lui Vlad Gherman pentru că este mai primitor. În plus, este mai aproape de zona în care filmează pentru “Adela”.

ADVERTISEMENT

“Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră. E un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine.”,  a povestit Vlad Gherman pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Ce schimbare a fost nevoit să facă actorul

Amândoi sunt încântați că au făcut acest pas și s-au ocupat de toate aspectele. Vlad Gherman a avut grijă să pună un dulap în zona unde avea masa pentru că iubita lui nu avea suficient spațiu să-și depoziteze hainele.

“În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă.”, a adăugat actorul.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt împreună din toamna anului trecut. Au făcut publică relația în urmă cu câteva săptămâni și au explicat și motivul. Cei doi au vrut să vadă cum evoluează lucrurile între ei. Cu toate că au fost discreți cu privire la relație, fanii au observat că între ei există o legătură amoroasă.

De altfel, lui Vlad Gherman i-a fost teamă de reacția Ruxandrei Ion, care este mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu. Cei doi foști iubiți au locuit ani buni în casa producătoarei TV.

Inițial, Vlad Gherman și actuala parteneră au fost foarte buni prieteni înainte să devină un cuplu. Cei doi și-au petrecut timpul alături de colegii lor de platou, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev.

ADVERTISEMENT