Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu se mai ascund. Actorul a confirmat relația

După o lungă perioadă în care au spus că nu sunt altceva decât foarte buni prieteni. Actorul din serialul Adela a confirmat că are o relație cu colega sa, Oana Moșneagu.
29.01.2022 | 18:36
Vlad Gherman si Oana Mosneagu nu se mai ascund Actorul a confirmat relatia
Vlad Gherman a confirmat relația cu Oana Moșneagu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și actrița Oana Moșneagu s-au apropiat foarte mult și au fost tot mai des văzuți împreună.

Cei doi au infirmat de fiecare dată zvonurile conform cărora formează un cuplu, motivând că între ei nu este vorba decât despre o prietenie strânsă.

ADVERTISEMENT

Acum, actorul din serialul Adela a hotărât să nu se mai ascundă și a recunoscut că are o relație cu colega lui de platou, fără a da, însă, prea multe explicații .

Vlad Gherman a confirmat că are o relație cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a oferit răspunsul la întrebarea care stătea pe buzele multora dintre fanii lui. Publicul a observat, de mai mult timp, apropierea dintre actor și colega sa, Oana Moșneagu.

ADVERTISEMENT

După ce Vlad și Cristina Ciobănașu s-au despărțit, după aproape 9 ani de relație, Oana Moșneagu a fost cea care i-a fost alături și l-a susținut. Chiar dacă, până în acest moment, cei doi au spus că nu sunt altceva decât buni prieteni, acum, au decis să nu se mai ascundă.

Actorul  a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Oana Moșneagu, în ipostaze tandre. Fără a oferi prea multe detalii, Vlad Gherman a confirmat că el și actrița sunt într-o relație.

ADVERTISEMENT

„Da! Răspunsul la întrebarea voastră e ‘da’”, a scris fostul iubit al Cristinei Ciobănașu în descrierea imaginilor.

Fanii s-au grăbit să-i felicite

Anunțul nu a rămas fără reacție din partea fanilor, care par că așteptau ca bănuiala lor să se confirme. În urmă cu puțin timp, Vlad Gherman a lansat videoclipul piesei Fără tine, în care apare și Oana Moșneagu. 

ADVERTISEMENT

„Să fiți fericiți! Să vă iubiți! Să vă respectați! Asta e tot ce contează” și „Era suficient să ascultăm noua melodie cu inima și am fi știut înainte să întrebăm.”, sunt doar două dintre reacțiile urmăritorilor de pe Instagram.

Totuși, există și persoane care mai sperau într-o împăcare între Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, mai ales că cei doi au fost împreună o perioadă destul de lungă de timp.

„Nu vreau să par rea. Dar mai bine îți stătea cu Cristina. Dar… ce să zic… să fie într-un ceas bun”, i-a transmis o fată artistului.

ADVERTISEMENT
Tags: