Life

Vlad Gherman, pe mâna doctorilor. Ce a pățit fostul iubit al Cristinei Ciobănașu

01.03.2021 | 20:13
Vlad Gherman pe mana doctorilor Ce a patit fostul iubit al Cristinei Ciobanasu
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a ajuns pe mâna doctorilor, la foarte puțin timp după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu după 9 ani de relație. Actorul din serialul „Adela” a mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, motiv pentru care a căutat un remediu. 

Vedeta a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare suferința prin care trece în momentul de față, precizând că stresul și oboseala din ultima vreme și-au pus amprenta asupra organismului său. Mai exact, artistul a început să aibă dureri serioase de spate.

ADVERTISEMENT

Actorul s-a speriat destul de tare când a început să aibă dureri groaznice de spate, prima zi de primăvară fiind petrecută în cabinetul medicului. Așa a ajuns Vlad Gherman să apeleze la un specialist, care să-l ajute să se pună pe picioare.

Vlad Gherman are dureri insuportabile de spate. Ce decizie a luat vedeta

„Prima zi de primăvară e cam mohorâtă, dar nu contează pentru că avem căldură în suflet. Încep primăvara tare și când spun tare mă refer că sunt tare încordat, mă doare spatele cum nu m-a durut niciodată, îmi trosnește și coloana.

ADVERTISEMENT

Și astăzi mă duc pentru prima dată în viața mea la kiropractician să mă trosnească. Sunt tare curios să văd cum e, am auzit păreri și păreri”, a spus Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram.

Ulterior, vedeta de la Antena 1 a revenit pe rețelele de socializare cu o filmare în care a vorbit despre impresiile avute despre prima ședință. Artistul a apărut mult mai relaxat și mai luminos la chip, semn că i-a prins bine ședința cu kiropracticianul.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a mărturisit că se simte mult mai bine după tratamentul la spate, tratamentul ajutându-l să scape inclusiv de depresie și stările de anxietate cu care se confruntă de ceva vreme.

„Acum am terminat ședința. Nu există cuvinte să pot să descriu ce am simțit. Nu a fost o simplă ședință în care a venit cineva, ți-a trosnit spatele, hai, ridică-te și pleacă.

ADVERTISEMENT

Ce am trăit aici a fost o eliberare a spiritului. Vă sugerez să veniți să încercați, nu doar dacă aveți probleme cu spatele, ci de orice fel, frici, anxietăți sau dacă vă confruntați cu depresie”, a completat actorul.

ADVERTISEMENT