Life

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, schimb de replici, după ce actorul și-a petrecut vacanța cu Oana Moșneagu: “Ești bine?”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au avut parte de un dialog savuros la scurt timp după ce actorul din serialul „Adela” s-a întors din vacanța petrecută alături de Oana Moșneagu.
15.01.2022 | 17:19
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu schimb de replici dupa ce actorul sia petrecut vacanta cu Oana Mosneagu Esti bine
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dialog savuros în online. Cum a reacționat actrița din Adela. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul și colega sa de pe platourile de filmare de la Antena 1 petrec foarte mult timp împreună, de aici și zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu. Cei doi nu au confirmat până acum povestea de dragoste.

Foarte mulți oameni se întreabă cum a reacționat Cristina Ciobănașu la aflarea veștii că fostul partener de viață iubește din nou, schimbul de replici dintre ei fiind făcut public.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost curioasă să afle cum se simte Vlad Gherman după concediul petrecut în Zanzibar, acolo unde a mers însoțit de Oana Moșneagu despre care se zvonește că ar forma un cuplu.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dialog savuros în online. Cum a reacționat actrița din Adela

„Vlad, ești bine?”, este întrebarea pe care Cristina Ciobănașu i-o adresează fostului partener de viață, Vlad Gherman, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Da”, a replicat actorul din serialul „Adela”. „Te-ai cam bronzat!”, a completat frumoasa blondină. „Da”, a mai spus artistul.

„În Zanzibar?”, a mai fost curioasă să afle Cristina Ciobănașu, răspunsul lui Vlad Gherman fiind bineînțeles Zanzibar, de unde s-a întors recent.

ADVERTISEMENT

Conversația ne arată că vedeta de la Antena 1 nu este deloc deranjată de apropierea dintre fostul partener de viață și actrița care le este colegă în serialul „Adela”.

Cei doi foști iubiți sunt în relații foarte bune, în ciuda faptului că au pus capăt unei povești de dragoste după 9 ani, când toată lumea se așteapta să pășească spre altar.

ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, prietenie după 9 ani de relație

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt prieteni foarte buni, asta și datorită proiectele pe care le au împreună. Pe lângă filmările de la Antena 1, ei sunt și parteneri la o emisiune TV. Renumiți actori sunt la cârma unui show de la Happy Channel.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt, la propriu. 

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, au declarat vedetele la un moment dat, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT