Life

Vlad Gherman, schimb amuzant de replici cu mama Oanei Moșneagu. Ce i-a spus actorul

Vlad Gherman a avut un schimb amuzant de replici cu mama Oanei Moșneagu. Ce i-a spus actorul. Întregul moment a fost filmat de către actrița din Adela.
22.08.2022 | 17:40
Vlad Gherman schimb amuzant de replici cu mama Oanei Mosneagu Ce ia spus actorul
Vlad Gherman, schimb amuzant de replici cu mama Oanei Moșneagu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și mama Oanei Moșneagu au avut un schimb amuzant de replici. Actrița i-a filmat pe cei doi și a postat totul pe rețelele sociale.

Vlad Gherman, schimb amuzant de replici cu mama Oanei Moșneagu

La micul dejun, mama Oanei Moșneagu i-a tratat pe actriță și pe partenerul ei ca pe doi copii care urmau să înceapă școala, iar aceștia s-au amuzat teribil.

ADVERTISEMENT

Femeia le-a pregătit masa celor doi, iar fostul Cristinei Ciobănașu a făcut o remarcă despre cantitatea de pâine pe care a folosit-o.

Pentru puțin timp, părea că actorul i se adresează cu apelativul “mamă” acesteia, însă nu a fost așa. Vlad Gherman a folosit acest cuvânt doar pentru a-și exprima uimirea.

ADVERTISEMENT

“Să pregătesc micul dejun la copilași. Copiii mei, dragă! Îi trimit la școală și trebuie să le fac pachețel.”, le-a spus mama Oanei Moșneagu celor doi, în această dimineață, în clipul video postat pe Instastory.

“Mamă…mamă ce pâinică generoasă!”, a fost reacția lui Vlad Gherman.

Vlad Gherman, mama Oanei Moșneagu
Conversație amuzantă între Vșad Gherman și mama Oanei Moșneagu. Sursa foto: Instagram/ olaj Fanatik

Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani

La începutul lunii august, Oana Moșneagu a împlinit vârsta de 32 de ani, iar Vlad Gherman i-a făcut o urare specială actriței.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a postat câteva fotografii alături de partenera lui, dar și un mesaj prin care își exprimă sentimentele sincere față de aceasta.

“Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte!

ADVERTISEMENT

Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o si până acum!

Ce bine ca ești, ce mirare că sunt!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul a 10 fotografii cu Oana Moșneagu în diverse ipostaze.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost prieteni înainte de a deveni un cuplu. Cei doi și-au asumat public relația la începutul anului.

Se pare că lucrurile merg destul de bine între ei, din moment ce locuiesc împreună de câteva luni. În plus, cei doi și-au cunoscut părinții unul altuia, semn că relația este una serioasă.

Până la începutul anului 2021, Vlad Gherman a avut o relație cu Cristina Ciobănașu. Cei doi au fost împreună timp de aproape nouă ani. Și-au anunțat despărțirea printr-un clip video postat pe rețelele sociale, iar fanii au avut un mare șoc.

La rândul ei, și Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața. Îndrăgita actriță se iubește din 2021 cu Alexandru Mureșan.

ADVERTISEMENT