Life

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu în doliu. Au pierdut o ființă foarte dragă

15.09.2020 | 23:53
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu in doliu Au pierdut o fiinta foarte draga
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu în doliu. Au pierdut o ființă foarte dragă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman (27 de ani) și Cristina Ciobănașu (23 de ani), unul dintre cele mai iubite cupluri ale showbiz-ului autohton traversează o perioadă neplăcută după ce au primit o veste proastă din partea unui vecin. Cei doi artiști au aflat că o ființă foarte dragă a murit.

Actorul din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a mărturisit în mediul online că unul dintre animalele lor de compania a decedat în urma unei încăierări. Este vorba de Simba, un motan de care era extrem de atașat, ghemotocul de blană fiind mușcat de doi câini.

ADVERTISEMENT

„E foarte greu. Ideea e că, în seara asta, ne-a sunat un vecin să ne spună că l-a găsit pe Simba mort, după ce doi câini l-au prins și l-au mușcat”, a dezvăluit Vlad Gherman pe InstaStory, acolo unde a postat și două fotografii cu animalul.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, momente neplăcute. Le-a murit motanul

„Ideea e, apropo de ce s-a întâmplat cu Simba… sigur nu e un caz singular, dar e dureros, cu atât mai dureros în condițiile actuale când am stat mai mult pe acasă și am stat foarte mult cu toate animăluțele din casă. 

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă… na… e de atâția ani, era de atâția ani în casă. Parcă în ultima perioadă ne conectasem și mai mult și atunci e cu atât mai dureroasă plecarea lui… asta e”, a mărturisit actorul într-un video de pe InstaStory.

La rândul ei, Cristina Ciobănașu a urcat pe rețelele de socializare o imagine de colecție cu motanul Simba, semn că despărțirea de animalul de companie a fost una dureroasă. „El a fost Simba…”, a scris actrița în vârstă de 23 de ani în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Vlad Gherman a publicat o imagine în care le arată fanilor locul în care și-a îngropat animalul de companie. Tânărul iubește enorm animalele, motiv pentru care le-a prezentat internauților un alt membru al familiei, o pisică pe nume Prințesa.

„Nebuna asta (n.r.: pisica pe care o cheamă Prințesa) parcă a simțit că sunt trist… Da, iubita mea… Hey… A fost un an foarte ciudat și e în continuare. Da, Prințesa, și eu abia aștept să șterg din calendar anul ăsta. Exact.

ADVERTISEMENT

Important e că trebuie să fim optimiști, trebuie să ne gândim la ai noștri, să avem grijă și să prețuim fiecare moment alături de cei dragi”, a fost mesajul lăsat de actorul din renumitul serial „Sacrificiul”, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: