Life

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, mesaj surpriză după ce s-a aflat că actrița are nou iubit: “Asta e tot ce contează”

Vlad Gherman a venit cu un nou mesaj pentru fanii săi, după ce s-a aflat că fosta parteneră de viață, Cristina Ciobănașu iubește din nou.
06.09.2021 | 18:03
Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu mesaj surpriza dupa ce sa aflat ca actrita are nou iubit Asta e tot ce conteaza
ADVERTISEMENT

Cântărețul a dezvăluit care este relația pe care o are în momentul de față cu blondina cu care a format un cuplu o vreme îndelungată, punctând faptul că legătura lor este în continuare strânsă.

Pentru a scoate la iveală ce se întâmplă în realitate între ei, cei doi actori au discutat și s-au pus de acord să facă o postare comună pentru a le explica internauților mai multe.

ADVERTISEMENT

În felul acesta Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au venit cu un mesaj special, asta după ce actrița și-a refăcut viața sentimentală alături de un bărbat pe nume Alexandru Mureșan.

Care este, de fapt, relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Actrița are un nou iubit

Cei doi actori au rămas în relații foarte bune, deși drumurile lor s-au separat în urmă cu ceva vreme. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu sunt în continuare prieteni și se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, foștii parteneri de viață au foarte multe proiecte împreună, dovadă că apar unul lângă celălalt des, chiar și în diferite imagini de pe social media.

Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu).

ADVERTISEMENT

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră”, este mesajul care apare pe paginile de Instagram ale celor doi actori.

ADVERTISEMENT

Cum a aflat Vlad Gherman de relația fostei sale iubite, Cristina Ciobănașu

În altă ordine de idei, Vlad Gherman a dezvăluit într-un vlog de pe canalul său de Youtube că a aflat despre relația fostei sale iubite chiar de la ea, Cristina Ciobănașu fiind foarte transparentă în această privință.

Artistul a apreciat gestul făcut de frumoasa blondină, deși recunoaște că nu a fost ușor să afle că și-a refăcut viața sentimentală. Actrița și-a asumat toate riscurile în acest sens.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de nouă ani, dar au ajuns să se despartă anul acesta, în luna februarie. Fanii au sperat la o împăcare care nu a mai venit.

ADVERTISEMENT