Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu alimentează zvonurile relației. Cum s-au filmat actorii

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt din nou în vizorul fanilor, după ce în urmă cu ceva timp s-a zvonit că formează un cuplu. Actorii au plecat împreună în vacanță.
31.12.2021 | 17:25
Vlad Gherman si Oana Mosneagu alimenteaza zvonurile relatiei Cum sau filmat actorii
Vlad Gherman, filmare inedită alături de Oana Moșneagu. Formează un cuplu sau nu? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a împărtășit cu internauții planurile pe care le are pe final de an, unul dintre acestea fiind un sejur la munte alături de câțiva prieteni dragi.

Printre persoanele cu care artistul va petrece ultima zi din 2021 se numără și Oana Moșneagu, cu care joacă în serialul „Adela”, de la Antena 1. De aici a pornit rumoarea legat de dragostea dintre ei.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și frumoasa brunetă nu apar pentru prima oară împreună. Ei nu au confirmat până acum dacă au început o relație sentimentală sau nu.

Vlad Gherman, filmare inedită alături de Oana Moșneagu. Formează un cuplu sau nu?

„Doi chei și trei brunete. Ce poate ieși rău?”, este mesajul lăsat de Vlad Gherman pe Instagram care demonstrează că actrița i-a cunoscut amicii.

ADVERTISEMENT

Cei doi urmează să petreacă timp de calitate împreună și par să se simtă excelent, după cum se vede dintr-o filmare în care actorii dansează. O inimioară însoțește postarea.

Vedeta de la Antena 1 și Oana Moșneagu au declarat de câteva ori că sunt numai prieteni, doar că întâlnirile din ultima perioadă duc la gândul la cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Postările recente îi fac pe internauți să se întrebe, din nou, dacă nu cumva actorii formează un cuplu, deși Vlad Gherman a menționat într-un vlog de pe Youtube că sunt doar amici.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, doar prieteni apropiați?

Același lucru l-a menționat și Oana Moșneagu, care susține că sunt o gașcă de prieteni care se distrează foarte bine, de aici și imaginile în care apar frecvent.

ADVERTISEMENT

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm Adela, la weekend-uri și vacanțe. 

Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți. Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire.

Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim.”, a spus actrița din serialul de la Antena 1 într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT