Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, imaginea care arată că au dus relația la cel mai înalt nivel. Cum s-au pozat

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu de ceva vreme, iar acum au decis să facă încă un pas important. Actorii din serialul Adela locuiesc deja împreună.
03.07.2022 | 17:12
Vlad Gherman si Oana Mosneagu imaginea care arata ca au dus relatia la cel mai inalt nivel Cum sau pozat
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pas decisiv în relație. Ce au făcut actorii din Adela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul și partenera sa de viață au împărtășit cu fanii o imagine care arată că au dus relația la cel mai înalt nivel. Cele două vedete s-au pozat alături de cele mai dragi persoane din viețile lor, dovadă că sunt foarte fericiți.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pas decisiv în relație. Ce au făcut actorii din Adela

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut încă un pas decisiv în relația sentimentală pe care o trăiesc la intensitate maximă. Actorii au demonstrat încă o dată că se iubesc și că povestea lor de dragoste este pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Cei doi au profitat de ziua de naștere a mamei frumoasei șatene și au pus la cale o întâlnire. În felul acesta părinții vedetelor s-au cunoscut și au putut să stea de vorbă la o masă, într-un restaurant din Capitală.

„Întâlnire cu părinții. Ghermosnesgu mix”, a scris Vlad Gherman pe contul de Instagram, unde a lăsat o inimă roșie alături de o imagine cu familia sa și a iubitei sale, Oana Moșneagu.

ADVERTISEMENT
Oana Moșneagu, Vlad Gherman și părinții lor
Oana Moșneagu, Vlad Gherman și părinții lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oana Moșneagu, mesaj pentru ziua de naștere a mamei sale

Oana Moșneagu a transmis un mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale, căreia i-a oferit un cadou special pe lângă întâlnirea cu părinții iubitului ei. Vedeta de la Antena 1 i-a dăruit un zbor cu avionul de acrobație.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși!

ADVERTISEMENT

Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!”, a descris iubita lui Vlad Gherman legat de imaginile din social media, în care apar cea care i-a dat viață, tatăl și familia actorului.