Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vacanță de vis împreună. Unde au plecat cei doi actori

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se bucură de momentele petrecute împreună. Cei doi actori din serialul Adela, de la Antena 1, bifează zilele acestea de un sejur.
26.04.2022 | 19:05
Vlad Gherman si Oana Mosneagu vacanta de vis impreuna Unde au plecat cei doi actori
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, destinație de vis. Unde au plecat actorii din Adela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul și frumoasa șatenă au parte de o vacanță de vis. Ambii se distrează alături de gașca de prieteni într-o zonă exotică și specială, cu plajă cu nisip fin și soare cât e ziua de lungă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, destinație de vis. Unde au plecat actorii din Adela

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din vara anului trecut, care este presărată cu numeroase momente romantice și concedii exclusiviste. Vedetele de la Antena 1 se plimbă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Actorii din producția Adela au lăsat deoparte proiectele pe care le au și au plecat într-o destinație de vis, tocmai în Zanzibar. Imaginile și filmările postate pe social media țin fanii la curent cu activitățile pe care le desfășoară.

„Raiul este un loc de pe Pământ”, este descrierea lăsată de Vlad Gherman pe contul de Instagram, în dreptul unui videoclip în care apare o broască țestoasă.

ADVERTISEMENT

Actorul și partenera sa de viață, Oana Moșneagu se bucură de fiecare moment, dar și de locurile unice din Zanzibar. Cei doi demonstrează că se simt bine în compania celuilalt, iar distracția este pe măsură de fiecare dată.

Vlad Gherman și frumoasa șatenă s-au filmat în timp ce dansează sub clar de lună, dar și atunci când savurează unele dintre delicatesele locale. În plus, cei doi au petrecut ore bune la plajă, iar cântărețul s-a ales cu o arsură.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman, adevărul despre începutul relației cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a confirmat povestea de dragoste cu Oana Moșneagu, dar nu înainte de a discuta cu fosta iubită, Cristina Ciobănașu. Vedetele s-au despărțit după 9 ani de relație, în februarie 2021.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni.

ADVERTISEMENT

Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat.

Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a spus actorul din Adela, notează tvmania.ro.

ADVERTISEMENT