Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vestea prin care a uimit o lume întreagă: ”Un bebe”

Unul dintre cele mai apreciate cupluri de actori din România, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut marele anunț, chiar în ziua de Ajun.
24.12.2022 | 20:13
Vlad Gherman si Oana Mosneagu vestea prin care a uimit o lume intreaga Un bebe
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, vestea prin care a uimit o lume întreagă. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

De când și-au oficializat relația, Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care o împărtășesc la orice pas cu fanii lor.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu: ”Un bebe”

În urmă cu doar câteva ore, îndrăgita actriță a postat o serie de imagini de Crăciun alături de chipeșul ei iubit.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu nu s-a putut abține și a făcut o descriere emoționantă în care le mărturisește urmăritorilor cum vor petrece Crăciunul acesta, fiind deja al doilea împreună cu Vlad Gherman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Imagine ideală a unei zile de Ajun în doi. Bradul perfect, nu o micuțenie în ghiveci, decorul perfect, nu o casă semi distrusă de pisici, machiajul și părul perfecte, nu făcute în grabă și la plesneală.

ADVERTISEMENT

Edit-ul perfect. Evident că nu așa și nu aici vom fi astăzi sau în zilele de Crăciun. Vom fi undeva în Drumul Taberei, apoi undeva prin Mioveni, la un moment dat iar în Drumul Taberei și înapoi în apartamentul cu pisici.

 Dar știți ce o să fie perfect? Faptul că vom fi amândoi, pentru al doilea Crăciun, împreună, lângă oamenii care ne iubesc și pe care îi iubim.

ADVERTISEMENT

Crăciun plin de bucurie și voie bună să avem!”, a scris Oana Moșneagu, în dreptul unor imagini în care apare alături de iubitul ei, Vlad Gherman.

Comentariile cu trimitere la un bebe nu au întârziat să apară

Fiind doi dintre cei mai apreciați actori de la noi din țară, Oana Moșneagu și Vlad Gherman, sunt urmăriți de mii de fani, care le transmit cu orice ocazie amorezilor gândurile lor.

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat și acum. La vederea pozelor în care ei se țin în brațe și se privesc tandru lângă brad, admiratorii cuplului au făcut diverse afirmații, printre care și aceea că poate vor deveni părinți.

Sunteți frumoși (împreună) și parcă făcuți unul pentru altul! Crăciun binecuvântat!”, ”Vă potriviți de minune. Erați făcuți unul pentru celălalt”, ”Sunteți așa de frumoși! Un Crăciun de poveste să aveți!”, ”Vă ador pur și simplu. Un Crăciun cel puțin la fel de minunat ca voi să aveți”, ”Poate ne faceți și nouă cadou, un bebe”, sunt doar unele gânduri pe care Oana Moșneagu le-a primit la postarea sa.

ADVERTISEMENT