Life

Vlad Gherman, urare specială pentru Oana Moșneagu la împlinirea a 32 de ani: ”Ce bine că ești, ce mirare că sunt”

Vlad Gherman a ținut să marcheze ziua de naștere a iubitei sale, Oana Moșneagu, care a împlinit 32 de ani, cu o urare specială, una care pate să spună multe despre iubirea lor.
07.08.2022 | 15:57
Vlad Gherman urare speciala pentru Oana Mosneagu la implinirea a 32 de ani Ce bine ca esti ce mirare ca sunt
Vlad Gherman, urare specială pentru iubita lui, Oana Moșneagu, cu ocazia zilei de naștere a actriței care a făcut 32 de ani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman pare să fie fericit până peste poate de când se iubește cu actrița Oana Moșneagu. Ba chiar, deși duc viața unui cuplu discret, cei doi nu se feresc să își exprime sentimentele în public, iar actorul pare să recunoască că nu își închipuia că va fi atât de noroc și va avea o asemenea iubită.

Ce i-a urat Vlad Gherman iubitei sale, Oana Moșneagu, la 32 de ani

Vlad Gherman pare să o iubească nebunește pe frumoasa actriță din serialul Adela, Oana Moșneagu. Și, fericit până peste poate, el i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale cu ocazia zilei de naștere a acesteia, Oana împlinind 32 de ani.

ADVERTISEMENT

Pe lângă mesaj, desigur, Vlad Gherman a postat și câteva fotografii care o înfățișează pe actuala lui parteneră de viață în ipostaze care mai de care mai diferite, fiecare poză fiind însă aleasă pentru felul în care a surprins un moment relevant pentru Oana Moșneagu și relația lor.

”Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o si până acum!

ADVERTISEMENT

Ce bine ca ești, ce mirare că sunt!’’, a scris Vlad Gherman pe rețelele de socializare, alături de cele 10 fotografii alese, fiecare reușind să scoată la iveală o altă Oana Moșneagu.

De asemenea, ultima frază a urării pe care i-a făcut-o Vlad Gherman Oanei Moșneagu pare să indice că actorul din Pariu cu Viața este și acum mirat că există în viața vedetei din Adela.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, relație serioasă! Cei doi locuiesc împreună

Chiar dacă Vlad Gherman și Oana Moșneagu se iubesc de un an, relația celor doi actori pare să fie una cât se poate de serioasă. De altfel, acum câteva luni, după ce și-au dat seama că se potrivesc și că se iubesc, Vlad și Oana au dus relația la următorul nivel.

Mai exact, cei doi s-au mutat împreună, iar Vlad Gherman și Oana Moșneagu au avut grijă ca părinții lor să se cunoască reciproc, așa cum se întâmplă în relațiile care se anunță a se transforma în căsnicii.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman se iubește cu Oana după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a ajuns în brațele Oanei Moșneagu la câteva luni de la despărțirea de Cristina Ciobănașu. Aceasta din urmă i-a fost parteneră timp de nouă ani, cei doi anunțând, de altfel, la un moment dat, chiar și logodna.

Cu toate acestea, la începutul lui 2021, atunci când toată lumea credea că se vor căsători, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu și-au anunțat despărțirea. Câteva luni mai târziu, Vlad Gherman se îndrăgostea de Oana Moșneagu, colega lui de pe platourile de filmare ale serialului Adela.

Și, sincer, la un moment dat, cei doi au și explicat ce iubesc unul la celălalt. Iar dacă Oana Moșneagu a fost impresionată de faptul că Vlad Gherman este romantic, gospodar, harnic și generos, actorul a dezvăluit că iubește la vedeta de 32 de ani maturitatea și faptul că e plină de viață.

ADVERTISEMENT