Life

Vlad Gherman, surprins de fosta iubită, Cristina Ciobănașu. N-a uitat de ziua lui de naștere

Vlad Gherman a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani, aniversare care nu a fost trecută cu vederea nici de fosta parteneră de viață, actrița Cristina Ciobănașu.
16.02.2022 | 11:40
Vlad Gherman surprins de fosta iubita Cristina Ciobanasu Na uitat de ziua lui de nastere
Vlad Gherman, surpriză de ziua de naștere. Ce i-au pregătit prietenii apropiați. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Surprizele s-au ținut lanț pentru actorul din serialul „Adela” care a fost sărbătorit încă de weekend-ul trecut. Actuala iubită și câțiva prieteni apropiați l-au cinstit din timp.

Oana Moșneagu nu a uitat nici de ziua de 16 februarie, cea în care este născut în realitate vedeta de la Antena 1, pentru care a pregătit un moment special la miezul nopții.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și doi prieteni foarte buni au dat buzna în apartamentul lui Vlad Gherman cu un tort, coifuri și vuvuzele, perfecte pentru a-l sărbători pe cântăreț.

Vlad Gherman, surpriză de ziua de naștere. Ce i-au pregătit prietenii apropiați

„Așa am comutat pe frecvența 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să «treazească» tot blocul cântând »Mulți ani trăiască».

ADVERTISEMENT

M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie de afecțiune și de înțelegere, dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt.

Vă iubesc enorm și nu, nu sunt niște vorbe scrise ca să zică lumea «aaww, ce drăguuuț!» – chiar asta simt. Simt iubire! Hai, să vă trăiesc!”, a scris Vlad Gherman pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Happy Channel și actor a primit foarte multe mesaje din partea internauților, având un număr foarte mare de admiratori în mediul virtual.

Mesajul de la Cristina Ciobănașu
Mesajul de la Cristina Ciobănașu pentru Vlad Gherman. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Vlad Gherman, mesaj de la fosta iubită, Cristina Ciobănașu

Cântărețul nu a fost uitat nici de fosta parteneră de viață, Cristina Ciobănașu, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 9 ani. S-au despărțit în 2021.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Vlad Gherman! Să ți se îndeplinească toate dorințele! Scuzați fața, atât s-a putut”, a scris vedeta pe InstaStory, alături de o poză cu fostul iubit.

Frumoasa blondină și artistul au rămas în relații foarte bune pentru că au în continuare foarte multe proiecte împreună: serialul de la Antena 1 și emisiunea pe care o moderează.

Ambii au reușit să treacă peste vechile sentimente de dragoste și să-și refacă viața amoroasă. Vlad Gherman se iubește cu Oana Moșneagu, în timp ce Cristina Ciobănașu are o relație cu Alexandru Mureșan.

ADVERTISEMENT