Sport

Vlad Iacob, anunț important legat de meciul Dinamo – Unirea Constanța. Ce se întâmplă cu restanțele salariale

Dinamo va întâlni Unirea Constanța în prima etapă programată în 2023 din Liga 2 Casa Pariurilor, iar disputarea jocului a fost pusă sub semnul întrebării.
22.02.2023 | 17:00
Vlad Iacob anunt important legat de meciul Dinamo  Unirea Constanta Ce se intampla cu restantele salariale
Dinamo va întâlni Unirea Constanța în prima etapă programată în 2023 din Liga 2 Casa Pariurilor, iar disputarea jocului a fost pusă sub semnul întrebării
ADVERTISEMENT

Mai mulți jucători de la gruparea de la malul Mării Negre și-au reziliat contractele în această iarnă și s-a vehiculat varianta că oaspeții nu se vor prezenta la meci.

Vlad Iacob crede că Dinamo – Unirea Constanța se va juca

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, crede că partida cu Unirea Constanța, din etapa a 17-a din Liga 2 Casa Pariurilor, care va avea loc luni, 27 februarie, de la ora 17:00, se va desfășura conform programării.

ADVERTISEMENT

”Din ultimele informații pe care le am, cei de la Unirea Constanța au înregistrat mai mulți jucători în ultimele zile și se vor prezenta la meci. Suntem primul club privat de fotbal care a reușit să evolueze acolo (n.r. – pe arena Arcul de Triumf).

Respectăm prevederile legale și prioritățile impuse de lege. Sperăm să avem stadionul plin meci de meci, ca să putem achita din datorii și să susținem activitatea curentă a clubului. Am pus niște prețuri atractive pentru această partidă. Biletele vor începe de la 20 de lei”, a declarat Iacob, la emisiunea Liga Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Câinii” visează la play-off deși au restanțe la jucători

Oficialul ”câinilor” a recunoscut că în continuare sunt probleme cu salariile restante ale jucătorilor, însă a menționat faptul că fanii fac tot posibilul pentru a achita datoriile și astfel să existe liniștea necesară pentru prinderea play-off-ului.

”Nu au fost încă achitate salariile restante. Suporterii fac toate eforturile posibile pentru a strânge acești bani. Fiind principala sursă de venit în acest moment, pot să ofer tot sprijinul și toată transparența.

ADVERTISEMENT

Jucătorii sunt concentrați, sunt motivați. Ieri am avut o conversație cu Ovidiu Burcă pe această temă. Sper să luăm toate punctele până la finalul sezonului regulat”, a mai spus Vlad Iacob.

Dinamo, probleme mari cu obținerea licenței

Dinamo este la doar două puncte de play-off-ul ligii secunde, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat din Liga 2 Casa Pariurilor. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dinamo va juca în 2023 pe stadionul Arcul de Triumf, iar închirierea arenei costă 10.000 de euro pe meci, sumă amortizabilă din vânzarea de bilete.

ADVERTISEMENT

În condiţiile în care niciun investitor nu se întrevede la orizont, Dinamo are nevoie de un miracol pentru a obţine licenţa pentru sezonul viitor, care să le permită “câinilor” să se bată la promovare. Din informaţiile FANATIK, ”câinii” au nevoie de un milion de euro până în luna aprilie.

ADVERTISEMENT