Sport

Vlad Iacob spune adevărul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo: „A avut o contribuție importantă! E un mare dinamovist”. Video exclusiv

Vlad Iacob susţine că Nicolae Badea a avut o contribuţie importantă la Dinamo, fiind un adevărat mediator în negocierile prin care "Red&White" a preluat pachetul majoritar.
20.03.2023 | 07:31
Vlad Iacob spune adevarul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo A avut o contributie importanta E un mare dinamovist Video exclusiv
Vlad Iacob spune adevărul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo: „A avut o contribuție importantă! E un mare dinamovist”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo este un nou suflu după calificarea în play-off şi venirea noilor acţionari. “Câinii” sunt încrezători că se vor rezolva şi problemele financiare de la club odată cu preluarea pachetului majoritar de către compania “Red&White”.

Vlad Iacob spune adevărul despre implicarea lui Nicolae Badea la Dinamo: “A avut o contribuţie importantă!”

Un merit important în deblocarea situaţiei de la Dinamo l-a avut omul de afaceri Nicolae Badea. Pe lângă contribuţiile din ultimii ani de la club, Badea a jucat rolul de mediator între Dorin Şerdean şi compania Red&White.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo a declarat că Nicolae Badea a avut o contribuţie importantă la club, chiar dacă relaţiile dintre omul de afaceri şi oficialii clubului s-au răcit după episodul demiterii lui Rednic, în decembrie 2021:

“Domnul Badea a avut un rol important şi a ajutat Dinamo, în special, acum, în privinţa acestei tranzacţii. Am apelat la el având în vedere relaţia bună pe care o avea cu domnul Şerdean. 

ADVERTISEMENT

A mediat lucrurile şi a avut o contribuţie importantă şi ţin să îi mulţumesc pentru acest lucru. De când am ajuns eu la club, a avut o contribuţie prin programul DDB, nu vreau să dau acum sume, dar ştiu că a fost destul de supărat după episodul cu Rednic din iarna anului 2021. 

De atunci, relaţiile dintre dumnealui şi Dinamo s-au răcit de atunci. Eu cred că domnul Badea este un mare dinamovist. Au fost multe legende dinamoviste care spuneau că echipa trebuie să meargă în faliment”, a declarat Iacob la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Visul lui Nicolae Badea: “Să avem un singur Dinamo!”

Nicolae Badea a dezvăluit în urmă cu două săptămâni la FANATIK SUPERLIGA că visul său este să existe o singură echipă Dinamo, care să reînnoade succesele istorice ale echipei:

”Este o dorință corect exprimată să avem un singur Dinamo și dacă vine din partea unui fost jucător (n.r. – Dănuț Lupu) pe care eu l-am admirat și atunci când nu era la Dinamo este și mai importantă.

ADVERTISEMENT

Este un crez care poate să devină realitate fără doar și poate, pentru că nu cred că va întâmpina poziții orgolioase sau poziții mărunte”, a spus omul de afaceri la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT