Arbitrul care a iscat un scandal uriaş la meciul Spania-Belgia a recidivat! ”Face rugby-ul românesc de ruşine!”

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Sporturi
13/04/2018, 19:35
Arbitrul care a iscat un scandal uriaş la meciul Spania-Belgia a recidivat! ”Face rugby-ul românesc de ruşine!”

Un nou scandal în rugby, acelaşi personaj central! S-a lăsat iar cu acuze grave la ultima partidă arbitrată de Vlad Iordăchescu, de data aceasta, în campionatul intern. Cei de la Timişoara Saracens au fost extrem de nemulţumiţi după meciul cu CSM Bucureşti, scor 6-11.

“Cred că a fost o greşeală fundamentală a celor de la FRR de a-l delega la această partidă, având în vedere că el este sub o investigaţie a celor de la Rugby Europe şi Rugby World. Considerăm că a fost o viciere de rezultat şi considerăm că ar trebui suspendată toată brigada de arbitraj.

Oficialii timişoreni, extrem de supăraţi :”Face de ruşine rugby-ul românesc”

Au fost nişte greşeli flagrante, care de mult nu s-au mai văzut pe un stadion de rugby. A demonstrat încă o dată că, la meciul Belgia – Spania, cine trebuia să câştige, a şi câştigat. Însă, cu asemenea practici, rugby-ul este făcut de ruşine. Nu avem nevoie de aşa ceva în rugby-ul românesc. Face de ruşine rugby-ul românesc”, a declarat vicepreşedintele celor de la Timişoara Saracens, Duşan Filipaş. Vlad Iordachescu a fost personajul negativ în Spania, după ce a fost acuzat că le-a furat ibericilor calificarea la campionatul mondial, după ce românul a arbitrat meciul cu Belgia.

Închide ×