Fotbal international

Vlad, lăudat după FCSB – Rapid Viena 2-1: „Va fi unul dintre marii portari ai țării. Nu e vinovat”

Autor: Ionuţ Cataramă | 30.08.2018 | 23:48
Vlad, lăudat după FCSB - Rapid Viena 2-1: „Va fi unul dintre marii portari ai țării. Nu e vinovat”
Vlad, lăudat după FCSB - Rapid Viena 2-1

FCSB a câștigat cu 2-1 returul cu Rapid Viena, dar austriecii sunt cei care vor merge în grupele Europa League după victoria cu 3-1 din tur. După meci, Andrei Vlad, care a gafat grav la golul oaspeților, și-a găsit un susținător în persoana lui Dumitru Dragomir.

Fostul președinte al Ligii spune că Vlad va fi un portar important pentru fotbalul românesc, vina aparținându-le celor din staff-ul tehnic, care nu l-au utilizat mai des pentru a prinde experiență.

Vlad, lăudat după FCSB – Rapid Viena 2-1

„Nu e el vinovat. Va fi unul dintre marii portari ai acestei țări. El trebuia să joace mai des. Talent are cu carul, dar nu și experiență. Nu știu ce vor cei de la Steaua” – a spus Dumitru Dragomir la o televiziune de sport.

Vezi gafa lui Vlad!

În minutul 63, la scorul de 2-0 în favoarea FCSB, Andrei Vlad a încercat să apere un șut care se ducea în aut de poartă, iar mingea respinsă de el a ajuns la un jucător austriac, care a recentrat mingea și Sonnleitner a trimis-o în poartă.

Vlad a fost transferat de la CS U Craiova în vara lui 2017. Inițial, jucătorul a vrut să rupă unilateral contractul și să semneze din postura de fotbalist liber cu FCSB, dar până la urmă Gigi Becali a ajuns la o înțeleger cu Mihai Rotaru pentru transferul său în schimbul unei sume de bani.

Interesant este că Vlad gafase grav și la precedentul său meci ca titular în cupele europene, în umilința 1-5 cu Lazio, de pe Olimpico.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!