Fotbal international

Vlad Morar a marcat un gol pentru Panetolikos în campionatul Greciei! Video cu reușita mijlocașului

07.10.2018 | 09:08
Vlad Morar se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Grecia

Mijlocașul grecilor de la Panetolikos, Vlad Morar a marcat, din nou, un gol pentru echipa lui în campionatul Greciei! De data aceasta, fostul jucător al Rapidului a înscris în meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Levadiakos, în etapa a şasea. Vlad Morar a reușit să-și treacă numele pe tabela marcatorilor în minutul 59 al întâlnirii. Celălalt gol al gazdelor a fost înscris de Eriksson, în minutul 49, iar pentru oaspeţi a marcat Sawadogo în minutul 86.

Reușita lui Vlad Morar l-a urcat pe acesta, cel puțin pentru moment, pe primul loc în clasamentul golgheterilor. De altfel, mijlocașul s-a transformat într-un veritabil om de gol pentru Panetolikos, formație care urcă încet, dar sigur în partea superioară. Deocamdată, echipa se află pe locul 7 cu opt puncte acumulate în urma a două victorii și două rezultate de egalitate. Trupa lui Morar a bifat și două înfrângeri de la începutul acestui sezon.

Vlad Morar a marcat un gol pentru Panetolikos în campionatul Greciei!

Vlad Morar este născut la Zalău și a început fotbalul la juniorii celor de la Juventus Crișeni. Pasul către fotbalul mare l-a făcut în 2011 când a semnat un contract cu Universitatea Cluj. Au urmat apoi doi ani de zile petrecuți la Petrolul Ploiești după care a prins primul său contract în străinătate, la Beitar Ierusalim. S-a întors în 2016 și a semnat cu Rapid reușind să-i impresioneze pe fanii giuleșteni, dar echipa a intrat într-un adevărat colaps financiar și mijlocașul a fost nevoit să plece. A urmat ASA Târgu Mureș, însă nici aici nu a rezistat prea mult.

În cele din urmă, Vlad Morar s-a înțeles cu echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul. 14 prezențe a bifat aici cu cinci goluri marcate suficient pentru ca grecii de la Panetolikos să și-l dorească la echipă. Pe 31 iulie 2017 a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

13 goluri a marcat Vlad Morar pentru Panetolikos