Vlad Morar a marcat un gol pentru Panetolikos în campionatul Greciei! Video cu reușita mijlocașului

Alexandru Năstase   
în Fotbal international
07/10/2018, 09:08
Vlad Morar a marcat un gol pentru Panetolikos în campionatul Greciei! Video cu reușita mijlocașului GALERIE FOTO
Vlad Morar se află pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Grecia

Mijlocașul grecilor de la Panetolikos, Vlad Morar a marcat, din nou, un gol pentru echipa lui în campionatul Greciei! De data aceasta, fostul jucător al Rapidului a înscris în meciul câştigat pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Levadiakos, în etapa a şasea. Vlad Morar a reușit să-și treacă numele pe tabela marcatorilor în minutul 59 al întâlnirii. Celălalt gol al gazdelor a fost înscris de Eriksson, în minutul 49, iar pentru oaspeţi a marcat Sawadogo în minutul 86.

Reușita lui Vlad Morar l-a urcat pe acesta, cel puțin pentru moment, pe primul loc în clasamentul golgheterilor. De altfel, mijlocașul s-a transformat într-un veritabil om de gol pentru Panetolikos, formație care urcă încet, dar sigur în partea superioară. Deocamdată, echipa se află pe locul 7 cu opt puncte acumulate în urma a două victorii și două rezultate de egalitate. Trupa lui Morar a bifat și două înfrângeri de la începutul acestui sezon.

Vlad Morar a marcat un gol pentru Panetolikos în campionatul Greciei!

Vlad Morar este născut la Zalău și a început fotbalul la juniorii celor de la Juventus Crișeni. Pasul către fotbalul mare l-a făcut în 2011 când a semnat un contract cu Universitatea Cluj. Au urmat apoi doi ani de zile petrecuți la Petrolul Ploiești după care a prins primul său contract în străinătate, la Beitar Ierusalim. S-a întors în 2016 și a semnat cu Rapid reușind să-i impresioneze pe fanii giuleșteni, dar echipa a intrat într-un adevărat colaps financiar și mijlocașul a fost nevoit să plece. A urmat ASA Târgu Mureș, însă nici aici nu a rezistat prea mult.

În cele din urmă, Vlad Morar s-a înțeles cu echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul. 14 prezențe a bifat aici cu cinci goluri marcate suficient pentru ca grecii de la Panetolikos să și-l dorească la echipă. Pe 31 iulie 2017 a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

13 goluri a marcat Vlad Morar pentru Panetolikos

Închide ×