Sport

Vlad Morar a acceptat oferta lui Dinamo! Ce se întâmplă cu transferul lui Irobiso. Exclusiv

Dinamo a pus ochii pe doi atacanţi de la Gaz Metan Mediaş: Vlad Morar şi Christian Irobiso. "Câinii" au concurenţă de la Hagi, Morar fiind ofertat şi de cei de la Farul Constanţa.
16.02.2022 | 10:20
Vlad Morar a acceptat oferta lui Dinamo Ce se intampla cu transferul lui Irobiso Exclusiv
Christian Irobiso şi Vlad Morar, la Gaz Metan Mediaş. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-02-2022
08:24

Vlad Morar a acceptat oferta lui Dinamo!

Dinamo și-a găsit atacant. Din informațiile FANATIK, Vlad Morar a acceptat oferta “câinilor” și va semna contractul cu noua echipă. În ceea ce îl privește pe Christian Irobiso, negocierile continuă și cel mai probabil situația sa va fi clarificată zilele următoare. 

Dinamo vrea să profite de situaţia disperată de la Gaz Metan Mediaş şi să transfere jucătorii de care are nevoie. Aşa cum FANATIK a anunţat, “câinii” i-au acontat pe Gabriel Moura şi Răzvan Grădinaru, însă au pus ochii şi pe doi atacanţi care au jucat la Mediaş.

Vlad Morar şi Christian Irobiso, doriţi de Dinamo!

Este vorba de Vlad Morar şi Christian Irobiso. “Câinii” au mari probleme în ofensivă şi sunt în căutarea unui atacant de careu. Condiţia pusă de dinamovişti este să fie jucători cu meciuri în picioare, care să accepte un plafon salarial destul de coborât.

ADVERTISEMENT

Astfel, alternativa atacanţilor de la Gaz Metan Mediaş este singura viabilă în acest moment, după închiderea ferestrei de mercato. Şi Dinamo speră să poată aduce măcar unul dintre cei doi atacanţi.

Vlad Morar, în tricoul lui Gaz Metan
Vlad Morar, în tricoul lui Gaz Metan. Sursa: sportpictures.eu

Morar a cerut timp de gândire până miercuri! Are ofertă şi de la Farul

Oficialii clubului au luat deja legătura cu Vlad Morar. Din informaţiile FANATIK, atacantul a cerut timp de gândire până miercuri, când va da un răspuns. “Câinii” au concurenţă, atacantul fiind dorit şi de Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

În ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso, FANATIK a aflat că atacantul nigerian şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract cu câteva ore înainte de încheierea ferestrei de transferuri.

Christian Irobiso nu este liber de contract!

Astfel, pentru a deveni liber, Irobiso mai are de aşteptat două sau trei săptămâni, iar abia apoi va putea semna din postura de jucător liber. Conform regulamentului, nigerianul va putea semna cu Dinamo pentru că memoriul a fost depus înainte de încheierea perioadei de mercato.

ADVERTISEMENT

Cei de la Dinamo ar putea să îl aducă pe Irobiso pentru meciurile din play-out. Însă, chiar dacă îl aduc de acum, atacantul nu va putea fi folosit până când memoriul său nu va fi rezolvat, iar asta va mai dura pentru că nigerianul nu şi-a reziliat contractul cu Mediaş, ca majoritatea jucătorilor.

Christian Irobiso, în meciul Gaz Metan - CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
Christian Irobiso, în meciul Gaz Metan – CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu

Dinamoviştii vor neapărat un atacant!

Oficialii celor de la Dinamo fac eforturi mari să aducă un atacant de careu. Mirko Ivanovski nu este un “nouă” clasic, el simţindu-se mai bine din postura de al doilea vârf. În această iarnă au venit în avanposturi Dusan Celar şi Desire Segbe Azankpo.

ADVERTISEMENT

Dusan Celar a jucat doar 10 minute la CFR Cluj în prima parte a campionatului, în timp ce Azankpo are probleme medicale şi va rata viitoarele meciuri ale “câinilor”. Pentru moment, Ivanovski este singura soluţie viabilă în ofensivă.

Ce condiţii au pus oficialii pentru transfer

Transferul atacanţilor la Dinamo este condiţionat de mai multe lucruri. Oficialii îşi doresc un jucător care să fi jucat măcar până în luna decembrie, să accepte un salariu de aproximativ 5000 de euro lunar, la care se mai adaugă bonusuri pentru gol marcat şi pentru evitarea retrogradării.

Iar în acest moment, în care perioada de mercato este încheiată, în afara celor doi atacanţi de la Gaz Metan Mediaş este foarte greu ca Dinamo să găsească jucători la condiţiile pe care le pun.

  • 28 de ani are Vlad Morar
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Christian Irobiso
ADVERTISEMENT