Sport

Vlad Morar s-a întors la Farul Constanţa, deşi Hagi l-a trimis la echipa a doua după ce a luat titlul: “Discutasem altceva şi nu ne-am înţeles”

Vlad Morar a părăsit Dinamo şi s-a întors la Farul Constanţa. Atacantul se întoarce la echipa lui Hagi după 5 ani. A luat titlul cu Viitorul, însă fotbalistul a fost tras pe linie moartă pentru că a refuzat prelungirea.
10.06.2022 | 18:19
Vlad Morar sa intors la Farul Constanta desi Hagi la trimis la echipa a doua dupa ce a luat titlul Discutasem altceva si nu neam inteles
Vlad Morar şi Gheorghe Hagi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a anunţat transferurile lui Vlad Morar şi Alexandru Buzbuchi, care au semnat pe doi ani cu echipa lui Gică Hagi. Morar a părăsit Dinamo după retrogradare şi va fi din nou coechipier cu Torje, de această dat, sub comanda “Regelui”.

Vlad Morar s-a întors la Farul Constanţa, deşi Hagi l-a trimis la echipa a doua după ce a luat titlul!

Pentru Vlad Morar este al doilea descălecat la echipa lui Gică Hagi. Prima dată a semnat cu Viitorul în 2017 şi a pus umărul la câştigarea singurului titlu din istoria echipei cu cinci goluri marcate în 14 meciuri.

ADVERTISEMENT

Însă, înainte de următorul sezon, Gică Hagi l-a tras pe linie moartă pe atacant. Motivul: a refuzat condiţiile prelungirii contractului. Într-un interviu acordat în luna martie pentru FANATIK, Călin Morar, tatăl fotbalistului, a explicat situaţia:

“Hagi mi-a spus: «Primare, ţi-l iau, dar să fie liber de contract!». Pe data de 5 ianuarie plecau în cantonament, noi pe data de 4 noi discutam cu oamenii de acolo termenii rezilierii. Cu mânuţa lui Vlăduţ, 9.000 de euro s-au dus din nou, ca să poată ajunge la Hagi.

ADVERTISEMENT

“A fost perioada în care deşi discutasem altceva, nu ne-am înţeles la perioada contractuală”

Am ajuns la Hagi. Acolo 85% din meciuri a fost titular. A dat cinci goluri şi a pus o cărămidă la câştigarea titlului de către Hagi. A fost perioada în care deşi discutasem altceva, nu ne-am înţeles la perioada contractuală. Vlăduţ a fost trimis la echipa a doua, asta este problema strict a conducerii.

Poate că fiecare dintre noi regretăm. Apoi, Vlad face un pas… cred că e pentru prima dată când nu discută cu mine, semnează cu Bogdan Apostu şi pleacă în Grecia la Panetolikos. Deşi au apărut oferte de la echipe de la primele trei locuri din Polonia”, a povestit Călin Morar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns la Dinamo pentru că aşa a vrut Dumnezeu”

Chiar dacă despărţirea dintre Hagi şi Vlad Morar nu a fost una amiabilă în 2017, “Regele” l-a ofertat pe atacant în mai multe rânduri, chiar şi în această iarnă, când jucătorul a semnat cu Dinamo:

“Au fost discuţii cu U Cluj, Rapid Bucureşti, duse până la oamenii importanţi din conducere, cu Dinamo şi discuţii ample cu Hagi, cu Farul Constanţa. Am ajuns la Dinamo pentru că aşa a vrut Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Ca să ştie fanii Rapidului, că îmi strigau la meciul direct de ce nu a venit Morar la ei. Pentru că nu i-a făcut o ofertă niciodată Rapid Bucureşti. Ca să încheiem o dată pentru totdeauna povestea”, a spus Călin Morar pentru FANATIK în martie.

Vlad Morar a marcat unicul gol al lui Dinamo în barajul cu U Cluj, dar nu a fost de ajuns pentru a salva echipa. Atacantul, ajuns la final de contract, a ales să revină la Farul Constanţa, fiind al doilea jucător adus de Hagi de la Dinamo, după Gabi Torje.

  • 28 de ani are Vlad Morar
  • 4 goluri a marcat atacantul pentru Dinamo în acest an
ADVERTISEMENT