Vlad Morar a ajuns în Grecia! Va efectua vizita medicală şi va semna

Daniel Vlad    Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
31/07/2017, 11:43
Vlad Morar a ajuns în Grecia! Va efectua vizita medicală şi va semna GALERIE FOTO

UPDATE. Vlad Morar a fost dat afară de la FC Viitorul Constanţa, iar atacantul şi-a găsit un nou angajament. Atacantul a ajuns la un acord cu Panetolikos, echipă care evoluează în Grecia. Fotbalistul care a jucat pentru formaţia pregătită de Gheorghe Hagi a ajuns în Grecia, iar în cursul zilei de azi va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu noua echipă care este valabil 3 sezoane.

…………………………………

Fostul atacant al celor de la FC Viitorul Constnţa, Vlad Morar, şi-a încheiat aventura la campioana României, după ce Gheorghe Hagi l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile sale, deşi a marcat 7 goluri în tricoul formaţiei finanţate de “Reghe”.

Vlad Morar transfer. Negociează cu Panetolikos!

Însă, atacantul care a mai trecut şi pe la Rapid, U Cluj, Petrolul şi ASA Tg. Mureş se pare că nu o să stea prea mult timp fără echipă după ce a reziliat contractul cu Viitorul Constanţa. Gazzetta.gr anunţă că atacantul de 23 se află în negocieri avansate cu Panetolikos. Acesta a mai jucat în străinătate pentru echipa din Israel, Beitar Ierusalim.

Capture

Visa să ajungă la Euro 2016 de la Rapid!

Vlad Morar a surprins pe toată lumea la începtul anului 2016, atunci când juca pentru Rapid în Liga 1, şi reuşise să marcheze nouă goluri pentru giuleşteni i-a transmis un mesaj lui Anghel Iordănescu, selecţionerul României de la vremea respectivă.

De ce să nu sper şi eu că pot să prin lotul pentru Euro? Mă aflu într-o formă bună, iar etapă de etapă văd că tot marchez. Sunt sigur că orice fotbalist se gândeşte la echipa naţională a ţării lui”, spunea Morar.

Închide ×