Vlad Muţiu, cu ochii în lacrimi după ce Dinamo a fost eliminată de Csikszereda. “Frustrare, dezamăgire şi ruşine!”

Iuliana Spirache   
în Sport
01/11/2018, 23:01
Vlad Muţiu, cu ochii în lacrimi după ce Dinamo a fost eliminată de Csikszereda. “Frustrare, dezamăgire şi ruşine!”
Vlad Muţiu, cu ochii în lacrimi după Csikszereda - Dinamo

Vlad Muţiu a apărut cu ochii în lacrimi la finalul meciului Csikszereda – Dinamo, scor 3-3 (6-5 după loviturile de la 11 metri), în optimile de finală ale Cupei României. Goalkeeperul “câinilor” a apărat patru penalty-uri, dar Dinamo a fost eliminată de gruparea din Liga a 3-a.

“Nu avem nicio scuză, nu trebuia să ajungem la penalty-uri. Trebuia să câştigăm în 90 de minute, să rezolvăm meciul în 90 de minute. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am greşit cu toţii. Şi eu am greşit la primul gol, apoi băiatul de la ei a dat un gol… bară-bară, gol. La golul trei a fost greşeală de marcaj”, a declarat Muţiu la finalul partidei Csikszereda – Dinamo, conform Telekom Sport.

Vlad Muţiu, cu ochii în lacrimi după ce Dinamo a fost eliminată de Csikszereda din Cupa României

Întrebat în legătură cu ceea ce simte după ce Dinamo a fost eliminată de Csikszereda din optimile de finală ale Cupei României, Vlad Muţiu a declarat: “Frustrare, dezamăgire şi ruşine”. Portarul “câinilor” a adăugat. “După ce vom lua o victorie, două, trei, o să urcăm şi o să fim mult mai bine. (n.r. – Mircea Rednic) Are puterea de a ne motiva în continuare, să scoatem echipa de unde este”. 

Închide ×