News

Povestea emoționantă a lui Vlad, polițistul de 27 de ani care ajută oamenii nevoiași 

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au făcut publică povestea emoționantă a unui polițist de 27 de ani care se implică activ în ajutorarea familiilor nevoiașe din județul Mureș.
05.12.2021 | 07:00
Povestea emotionanta a lui Vlad politistul de 27 de ani care ajuta oamenii nevoiasi
ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a instituției, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au dezvăluit povestea neștiută a lui Vlad, un polițist de doar 27 de ani originar din comuna Iclănzel (județul Mureș).

Anul trecut, împreună cu prietenii lui, Vlad a ajutat prin programul ”Grupul Faptelor Bune” mai multe familii aflate la ananghie, iar anul acesta proiectul “Garajul cu bucurii” va face același lucru, chiar înainte de sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Vlad a ajutat 12 familii să aibă ce pune pe masă de sărbători

El este Vlad! El este polițistul care, anul trecut, a ajutat 12 familii să aibă ce pune pe masă de sărbători. El este polițistul din comuna Iclănzel, care vrea să ajute mai mult comunitatea în care lucrează. El este Vlad! El este polițistul care a demarat proiectul “Garajul cu bucurii”.

Împreună cu alți 15 prieteni din “Grupul Faptelor Bune”, s-a mobilizat să aducă măcar o bucurie celor care au nevoie”, așa începe prezentarea emoționantă a lui Vlad.

ADVERTISEMENT

Apoi, mesajul postat pe pagina Ministerului Afacerilor Interne dezvăluie și că tânărul polițist s-a apucat de treabă pentru cei nevoiași deși abia ieșise dintr-o tură care durase 24 de ore.

 A muncit pentru alții după o tură de 24 de ore

”El este Vlad! El este polițistul care ieri, imediat ce a ieșit din tura de 24 de ore, și-a sunat un prieten și s-a dedicat proiectulului “Garajul cu bucurii”.
– Bună dimineața! Ai timp să mergem la Târgu Mureș, să facem cumpărături?
– Salut! Mergem, dar nu stai să te odihnești?
– Hai acum, că nu știu ce se ivește mai târziu. După 3 ore, cei doi s-au întors în comuna Iclănzel cu mașinile pline de alimente: făină, orez, mălai, paste, pâine, apă, sucuri. Toate le-au așezat în garajul pus la dispoziție de o prietenă de-ale lui Vlad. Garajul, deși destul de mare, acum era neîncăpător”, se arată în mesajul respectiv.

ADVERTISEMENT

Printre lucrurile strânse la inițiativa lui Vlad și a prietenilor lui se numără haine pentru copii și adolescenți, cărucioare, multe jucării, dulciuri, dar și aparatură electrocasnică sau calculatoare performante.

”Hăinuțe pentru copii de la 3 luni la 18 ani, cărucioare pentru bebeluși, pamperși, jucării pentru 36 de copii, mobilier, aparatură electrocasnică, laptop, calculator, pachete cu dulciuri pentru copii.

ADVERTISEMENT

Vlad a strâns într-un garaj haine, alimente, mobilier și jucării pentru cei nevoiași

El este Vlad! Are 27 de ani și este polițist în comuna Iclănzel din județul Mureș. El este Vlad, un tânăr pe care noi îl FELICITĂM din suflet!
Pentru tine, care citești acest text, te rugăm să-l faci cunoscut și prietenilor tăi. Chiar merită! Mulțumim, Vlad! Mulțumim, Octavian Botoș! Mulțumim, Grupul Faptelor Bune!”, au comentat recunoscători colegii lui Vlad din Ministerul Afacerilor Interne.

Din păcate, la finalul mesajului, a fost specificat și un gest urât făcut de doi tineri din Cluj, care nu i-au mai înapoiat roata de rezervă lui Vlad după ce polițistul îi ajutase să iasă dintr-un necaz cu mașina.

”Pentru cei doi tineri din Cluj care au fost ajutați de Vlad, întâmplare despre care am relatat, și nu au mai înapoiat roata de rezervă, vă spunem doar atât: FIȚI CA VLAD! Nu de alta, dar OMUL acesta merită mult prea mult din partea noastră!”, se amintea la finalul mesajului referitor la munca voluntară a inimosului polițist.

ADVERTISEMENT