În 2009 era evaluat de Gigi la 30 de milioane de euro. Unde a ajuns acum să joace

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
18/10/2017, 21:41
În 2009 era evaluat de Gigi la 30 de milioane de euro. Unde a ajuns acum să joace

Fotbalul românesc a produs, de-a lungul timpului, o serie de fotbalişti talentaţi, însă nu toţi dintre aceştia au ajuns să profite de şansa oferită. Vlad Rusu este unul dintre aceste exemple, atacantul de 27 de ani trecând în trecut prin curtea Stelei sau a Viitorului. După ce a jucat ultima dată în Belgia, la KFCO Beerschot Wilrijk, fotbalistul s-a întors în fotbalul românesc.

Ajuns la 27 de ani, Vlad Rusu încearcă să-şi relanseze cariera în liga a doua şi a semnat cu Luceafărul Oradea. Înainte de a semna cu formaţia bihoreană, atacantul a fost aproape de a semna cu AFC Şirineasa, echipă din Liga 3, unde evoluează în prezent Florin Costea. Vlad Rusu a vorbit despre revenirea în România, atacantul de 27 de ani declarând că nu regretă că a ajuns în Liga 2, chiar dacă nu este cel mai bun moment al carierei. Fostul stelist a precizat că este încrezător că va putea face pasul către un nivel mai bun. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

De la ce antrenor a învăţat Vlad Rusu 

Poate că nu e cel mai bun moment al carierei mele, dar încerc mereu să fiu pozitiv în tot ceea ce fac şi asta mă ajută. Sunt încrezător însă că, în curând, pot face pasul spre un nivel mai bun. Aşa am decis să aleg să joc la Luceafărul şi nu regret că am venit la Oradea. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune aici. Vreau să iau lucrurile pas cu pas şi îmi doresc să fiu sănătos”, a declarat Vlad Rusu pentru liga2.ro.

Atacantul de 27 de ani şi-a amintit de perioada petrecută la Viitorul şi a declarat că Gică Hagi este un antrenor ambiţios care mereu a ştiut să motiveze jucătorii. Am învăţat multe în perioada Viitorul. Gică Hagi este un antrenor foarte ambiţios, la fel cum a fost şi ca jucător. Ştie să motiveze foarte bine echipa şi iată că rezultatele nu au întârziat să apară”, a mai precizat Vald Rusu. În 2009, atunci când juca la Steaua, atacantul era evaluat de Gigi Becali la 30 de milioane de euro şi avea o clauză de reziliere de un milion de euro, mai mult decât avea Dayro Moreno, vedeta echipei de atunci.

Închide ×