News

Vlad Voiculescu, surprins fără mască în Parlament. ”Îmi era sete, voiam să beau apă…” Update

29.03.2021 | 15:48
Vlad Voiculescu surprins fara masca in Parlament Imi era sete voiam sa beau apa Update
ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății, încalcă regulile impuse în timpul pandemiei. Acesta a fost surprins fără mască în Parlament.


Update, ora 16:00/ Vlad Voiculescu a reacționat după ce a fost surprins fără mască în Parlament.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze și îmi pare rău. Eram singur pe un coridor, într-o încăpere de peste 300 de metri pătrați, îmi era sete, voiam să beau apă, aveam o sticlă de apă în rucsac și nu mi-am dat seama.

Când a venit cineva să mă salute, eram într-o teleconferință cu un europarlamentar din Bruxelles, nu am avut o conversație, ci doar m-a salutat. Mi-am pus masca imediat ce mi-am dat seama că nu o am”, a declarat pentru Libertatea, Vlad Voiculescu

ADVERTISEMENT

Știrea inițială/ Ministrul discuta cu o altă persoană și a fost fotografiat de jurnaliști încălcând tocmai regulile trasate de autorități. În poze se observă că cele 2 persoane se află la o distanță mai mică de doi metri, dar doar Voiculescu se află fără mască.

Reglementările din timpul pandemiei impun portul măştii în toate spaţiile publice, atât în interior, cât și în aer liber.

ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu a fost surprins fără mască în Parlament. Ce amendă ar trebui să primească

Foto: captura Digi24

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi, conform ProTV.

Cei care încalcă regula pot fi taxați cu o amendă între 500 şi 2500 de lei.

Vlad Voiculescu a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Ministrul Sănătății a fost criticat pentru lipsa de comunicare, dar și pentru deciziile luate.

ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu a fost duminică seară la Spitalul din Târgoviște

Ministrul Sănătății a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște duminică seară. Acesta a mers la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a sta de vorbă cu angajații, dar și cu pacienții. La acest spital mai există locuri la Terapie Intensivă, iar Secția de Boli Infecțioase este plină. Persoanele diagnosticate cu SARS-COo-2 sunt trimise în spitale suport-COVID din Dâmbovița, dar și din alte județe.

Am venit să vedem cum sunt îngrijiți pacienții, să vedem, de asemenea, dacă capacitatea poate fi crescută și problema este că peste tot, mai degrabă legată de resursa umană, sunt posturi care încă nu au fost ocupate,” a precizat Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii.

 „Aș vrea să le mulțumesc celor de la Ambulanță, celor de la UPU, tuturor celor din spital, asistenților, infirmierelor, medicilor. Știu că fac eforturi deosebite”, a adăugat acesta, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT