ADVERTISEMENT
News

Vlad Voiculescu, despre platforma de vaccinare contra Covid-19: ”Mai e mult de muncă”

Autor: Robert Cristea | 16.01.2021 | 10:53
Vlad Voiculescu, despre platforma de vaccinare contra Covid-19: ”Mai e mult de muncă”
Vlad Voiculescu, despre platforma de vaccinare contra Covid-19: ”Mai e mult de muncă”. Foto: Inquam/George Calin

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook în care admite că mai sunt multe lucruri de pus la punct în legătură cu platforma de vaccinare împotriva Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Am evaluat parțial greșit situația”, a scris ministrul după ce vineri seară precizase inițial că totul merge foarte bine.

Voiculescu spune că mai este mult de muncă și urmează să ia legătura cu cei de la STS și CNCAV pentru a îi ajuta.

Ce spune Vlad Voiculescu despre platforma de vaccinare contra Covid-19? ”Înscrierea a durat ore pentru unii”

”Se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajut pe câțiva cu înscrierea.

Dacă pentru mine (și probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta”, a declarat Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, a declarat vineri seară, la Digi 24, că etapa a doua de vaccinare a debutat cu un număr mare de utilizatori care s-au înregistrat pe platforma pusă la dispoziție de Guvern.

ADVERTISEMENT

În prima oră s-au programat circa 50.000 de oameni, iar în total, în prima zi, aproximativ 190.000, a declarat medicul militar.

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid a mai precizat că până în 14 ianuarie erau vaccinate 167.000 de persoane din cadrul sistemului de sănătate, din 250.000. Este vorba de 67,5 % din personalul total, dar mai sunt programați la vaccinare 42.000 de angajați, astfel că procentul va urca la 85%.

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri, 15 ianuarie, în prima zi din etapa a doua a campaniei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!