Life

Vlad Voiculescu s-a despărțit de Laura Ștefănuț. Un cont de Tinder al europarlamentarului a provocat ruptura între cei doi

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-au despărțit. Ruptura ar fi fost provocată de un cont de Tinder deținut de europarlamentar.
03.07.2024 | 19:23
Vlad Voiculescu sa despartit de Laura Stefanut Un cont de Tinder al europarlamentarului a provocat ruptura intre cei doi
Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-au despărțit. Un cont de Tinder ar fi provocat ruptura. Sursa foto: Hepta, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-au despărțit. Ruptura ar fi fost provocată de un cont de Tinder al europarlamentarului. Politicanul nu a oferit prea multe detalii.

Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-au despărțit. Totul ar fi pornit de la un cont de Tinder

Laura Ștefănuț, partenera de viață a lui Vlad Voiculescu, ar fi postat, pe un grup de Facebook, informații despre despărțirea de europarlamentarul USR.

ADVERTISEMENT

În postarea respectivă, aceasta s-ar fi referit la Vlad Voiculescu drept “fost partener”, ceea ce denotă că relația celor doi a ajuns la final. În plus, Laura Ștefănuț a dezvăluit că fostul ei partener ar avea un cont secret pe Tinder.

Europarlamentarul ar fi susținut că deținea un cont pe Tinder cu scopul de a o urmări pe ea. Cu toate acestea, Laura Ștefănuț nu avea aplicația instalată nicăieri.

ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu a reacționat și a spus că nu a fost niciodată infidel față de mama copilului său. Acesta a confirmat, totodată, despărțirea de Laura Ștefănuț.

Politicianul nu a oferit detalii despre motivul despărțirii, însă nu vrea ca această problemă să ajungă la public. Europarlamentarul nu a vorbit nici despre presupusul cont de Tinder.

ADVERTISEMENT

“Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu.

Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Vlad Voiculescu, potrivit G4Media.ro.

ADVERTISEMENT

Laura Ștefănuț a menționat, pentru sursa citată, că nu a făcut postarea respectivă pentru a ajunge în spațiul public, întrucât este vorba despre un grup privat de Facebook.

Vlad Voiculescu a mai apărut pe Tinder în trecut

Pe 9 iunie, atunci când au avut loc alegerile europarlamentare și locale, Vlad Voiculescu a postat imagini cu partenera lui și cu fiica lor, în vârstă de doi ani. Prin intermediul acesta, politicanul i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

În 2020, atunci când candida la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu a făcut campanie electorală și pe Tinder. Acesta i-a îndemnat pe tineri să-și exprime iubirea pentru orașul în care locuiesc.

Vlad Voiculescu a declarat, acum ceva timp, că acel cont de Tinder nu a fost inițiativa lui. Aceasta a fost, mai degrabă, o inițiativă a filialei de tineret a partidului, potrivit adevarul.ro.

ADVERTISEMENT