News

Vlad Voiculescu a devenit tată! Cum arată fetița născută de Laura Ștefănuț. ”Bun venit, Clara Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău!”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a devenit tată! Cum arată fetița născută de Laura Ștefănuț și ce mesaj a transmis tânăra mamă la puțin timp după naștere
22.01.2022 | 09:57
Vlad Voiculescu a devenit tata Cum arata fetita nascuta de Laura Stefanut Bun venit Clara Maria Sa fii bine si sa faci bine in jurul tau
Vlad Voiculescu a devenit tată în debutul anului! Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Momente frumoase pentru fostul ministru al Sănătății. Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț au devenit părinții unei fetițe. Aceasta a venit pe lume pe 14 ianurie 2022.

Anunțul a fost făcut de tânăra mămică la doar o săptămână de la momentul nașterii. Aceasta a avut și un mesaj pentru fiica ei.

ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu a devenit tată în debutul anului!

”În 14 ianuarie s-a născut Clara Maria și am devenit pentru prima dată părinți. La finalul unui drum cu câteva momente de cumpănă și multă fericire reținută: mă gândeam ca nu cumva să mă bucur prea devreme, într-o lume cu multe obstacole la nivel personal și colectiv.

Nu doar amenințarea pandemiei asupra femeilor însărcinate și copiilor pe care îi poartă. Dar și tragedia nerostită a unei sarcini pierdute în 2020, urmată de retrăirea unor momente care au făcut să pară că istoria se va repeta.

ADVERTISEMENT

A fost bine în final. Riscurile din timpul sarcinii nu s-au materializat, am avut șansa unei nașteri naturale fără probleme.

Fiecare moment de cumpănă a venit cu ajutorul esențial al unor oameni pe care îi voi prețui mereu: de la clinica Mediplus, de la doctori din Filantropia (unde am fost și internată), de la Claudia, tânăra profesor doctor de la Malaxa (acum la Giulești).

ADVERTISEMENT

Și un înger păzitor, în persoana unei doctorițe cu cabinet la marginea orașului dâmbovițean Pucioasa, care m-a sfătuit de la un capăt la altul al sarcinii și m-a ajutat să iau decizii salvatoare (…)

Din 14 ianuarie, am intrat într-o lume nouă.

La rândul ei, Clara-Maria a venit cu bine și pare că știe ea în ce fel de lume a sosit: când s-a liniștit la pieptul meu, imediat după naștere, chiar înainte să se așeze pentru prima dată la sân, a ridicat gentil mânuța și a așezat-o la loc cu degetul din mijloc ridicat.

ADVERTISEMENT

Corect, mi-am spus în gând, ne onorează cu prezența ei inocentă și în același timp ne arată involuntar un mesaj pe limbajul nostru. Gest pe îl merită lumea asta frumoasă și pe alocuri absurdă în cele mai distructive feluri.

Bun venit, Clara Maria! Să fii bine și să faci bine în jurul tău!”, a scris Laura Ștefănuț pe Facebook

ADVERTISEMENT