ADVERTISEMENT
News

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei, mesaj pentru Băluță, Negoiță și Piedone: ”Furtul din banul public s-a terminat”

Autor: Adrian Baciu | 28.09.2020 | 14:59
Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei, mesaj pentru Băluță, Negoiță și Piedone: ”Furtul din banul public s-a terminat”
Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei, mesaj pentru Băluță, Negoiță și Piedone: ”Furtul din banul public s-a terminat”. Sursa foto: hepta.ro

Vlad Voiculescu, viitorul viceprimar al Capitalei propus de USR-PLUS, a avut un mesaj extrem de dur pentru pentru primarii Daniel Băluță, Robert Negoiță și Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

La nicio zi după ce Nicușor Dan și-a adjudecat primăria Bucureștiului în detrimentul edilului în funcție, Gabriela Firea, Voiculescu a avut un mesaj virulent pentru primarii rivali.

Copreşedintele USR-PLUS Vlad Voiculescu a transmis viitorilor primari de sector de la alte formaţiuni care vor fi validaţi în funcţii că “bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”, iar responsabilii pentru fapte de corupţie din Primăria Generală şi cele de sector vor trebui trași la răspundere, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu, mesaj pentru Băluță, Negoiță și Piedone: ”Furtul din banul public s-a terminat’”

Luni, 28 septembrie, Vlad Voiculescu, cel mai probabil viitoarea mână dreaptă a lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei a declarat, într-o conferință de presă, că cei din Primăria Capitalei care sunt corupți ar trebui să plece acu

Aliatul noului primar a avut un mesaj și pentru primarii de la sectoarele 3, 4 și 5, respectiv Robert Negoiță, Daniel Băluță și Cristian Popescu Piedone, cărora le-a transmis că ”bairamul s-a terminat” și că ”orice act de corupție va merge la parchet”.

ADVERTISEMENT

“Celor câţiva primari de la alte partide care, după toate probabilităţile, iată, ar putea să rămână în funcţie, domnul Negoiţă, domnul Băluţă, posibil domnul Piedone, le transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat.

Chiar de vor reuşi să facă majorităţi, ceea ce nu le doresc şi nu le doresc bucureştenilor în Consiliul Local, nu vor avea o Primărie Generală şi, în general, nu vor avea partenerii pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD.  Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat. Dacă ştiu că sunt corupţi, mai bine să plece singuri.

ADVERTISEMENT

Nu va exista niciun caz în care un caz de corupţie, găsit într-unul dintre spitale, într-una dintre şcoli, într-una dintre grădiniţe, în orice altă instituţie a Primăriei Municipiului Bucureşti şi presupunerea mea este că şi a primăriilor de sectoare şi promisiunea e că, cel puţin, în Sectoarele 1, 2 şi 6, orice caz de corupţie va merge către Parchet”, a declarat Vlad Voiculescu, luni, într-o conferinţă de presă, conform sursei citate.

Voiculescu nu o iartă nici pe Firea

De tirul lui Vlad nu a scăpat nici învinsa lui Nicușor Dan din bătălia pentru Capitală. Acesta o acuză pe Firea și pe aliații ei de cheltuirea iresponsabilă a banului public.

ADVERTISEMENT

”Atât Gabriela Firea pentru cheltuirea banilor bucureştenilor pentru campania electorală mascată la multe televiziuni şi la multe radiouri, din banii Primăriei, până în ultima zi de campanie, chiar după ce Biroul Electoral spusese foarte clar că este ilegal, va trebui să răspundă pentru asta, sper că inclusiv patrimonial.

Pentru că banii bucureştenilor care au fost aruncaţi pe fereastră, iată, şi fără rezultat, trebuie recuperaţi”, a mai afirmat Voiculescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!