News

Ce avere are managerul Teatrului Bulandra. Vlad, fiul lui Florin Zamfirescu, declară mai multe surse de venit

Actorul și regizorul Vlad Zamfirescu, fiul marelui actor Florin Zamfirescu, este din august 2020 manager al Teatrului Bulandra. După 26 de ani de căsnicie, Vlad și-a părăsit soția și s-a implicat într-o nouă relație.
30.01.2022 | 17:00
Ce avere are managerul Teatrului Bulandra Vlad fiul lui Florin Zamfirescu declara mai multe surse de venit
Vlad, fiul marelui actor Florin Zamfirescu, este manager al Teatrului Bulandra
ADVERTISEMENT

În decembrie anul trecut, informația că Vlad Zamfirescu (47 de ani) a divorțat, după 26 de ani de căsnicie, de soția lui, Mihaela, era publicată de cotidianul Click!. Potrivit sursei citate, actorul s-a implicat deja într-o relație cu o colegă de scenă, Diana Roman.

Tată a doi copii, Matei (14 ani) și Ștefan (12 ani), Vlad Zamfirescu joacă și în piesele puse în scenă la Teatrul Notarra, acolo unde colaborează cu noua lui iubită. Și asta în contextul în care, din august 2020, fiul lui Florin Zamfirescu a fost instalat manager la Teatrul Bulandra.

ADVERTISEMENT

Actorul a ajuns manager la Bulandra după un scandal major

Vlad Zamfirescu a ajuns director la Bulandra după un scandal major, în care angajații teatrului reclamaseră, în vara lui 2020, măsurile arbitrare luate de Catinca Nistor, directorul intermiar al instituției în acea vreme.

Absolvent al Academiei de Teatru şi Film “I.L.Caragiale” (șef de promoţie în 1997), Vlad Zamfirescu a devenit și un regizor apreciat, primind în 2019 Premiul Gopo pentru debut regizoral, pentru ”Secretul fericirii”.  Vlad Zamfirescu a câștigat și Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul din filmul ”Restul e tăcere” (2009).

ADVERTISEMENT

În ultima declarație de avere depusă de Vlad Zamfirescu, din 27 mai 2021, apar și bunurile pe care trebuie să le împartă actorul cu Mihaela, femeia alături de care a fost în ultimii 26 de ani și cu care are doi copii.

Ce trebuie să împartă Vlad Zamfirescu cu fosta lui soție

Zamfirescu deține, împreună cu Mihaela, un teren agricol de 1.100 de metri pătrați, în satul Postăvari (comuna Frumușani), cumpărat în 2008. Separat de soție, managerul de la Bulandra are 5 hectare de teren agricol în comuna Siliștea (județul Constanța), primite cu titlul de donație.

ADVERTISEMENT

Portofoliul imobiliar este întregit de un apartament deținut în părți egale cu soția în București, de 110 metri pătrați, achiziționat în 2011. În conturi bancare, Vlad Zamfirescu a strâns 50.000 lei și 14.000 euro.

Ca manager la Bulandra, Vlad Zamfirescu a încasat 98.995 lei pe an, la care s-au adăugat 2.900 lei cu titlul de vouchere de vacanță pentru anii 2019-2020. Din 11 colaborări, pentru care încasează drepturi de autor, actorul a mai strâns anul trecut suma totală de 75.000 lei.

ADVERTISEMENT

Vlad Zamfirescu încasează bani din arendă

În plus, dintr-un teren agricol dat în arendă, Vlad – fiul marelui actor Florin Zamfirescu și al actriței Valeria Sitaru – declară că a încasat anul trecut suma totală de 3.501 lei. Coregraf de meserie, Mihaela, până de curând soția lui Vlad, încasase circa 80.000 lei pe an.

”Eu trăiesc pentru teatru. Nu-i o metaforă, nu-mi plac metaforele. Asta fac. Repet în timpul zilei, joc seara. Aproape zi de zi şi seară de seară. În teatrul românesc, ca şi în orice altă activitate, de aici şi de pretutindeni, există unii oameni care lucrează foarte serios şi alti oameni care muncesc mai puţin serios.

Proporţia nu cred că este la noi nici mai mare, nici semnficativ mai mică decât în alte ţări, culturi sau continente. E foarte util să fim critici cu noi înşine, dar trebuie să evităm să devenim autodistructivi. Să facem efortul de a ne descoperi şi calităţile, aspectele pozitive, să nu-i mai investim pe alţii cu toate meritele. Să ne iubim mai mult între noi. Avem motive”, declara Vlad Zamfirescu într-un interviu acordat publicației lapunkt.ro.

 

ADVERTISEMENT
Tags: