Fotbal intern

Râdem cu Bozovic: beţia înainte de meci şi cum a dat afară antrenorul!

Vladimir Bozovic a fost un jucător pe care fanii Rapidului îl vor ţine minte multă vreme. Muntenegreanul s-a evidenţiat ca un fotbalist "de cursă lungă", atât pe teren cât şi în viaţa...
04.09.2017 | 08:59
Radem cu Bozovic betia inainte de meci si cum a dat afara antrenorul
ADVERTISEMENT

Vladimir Bozovic a fost un jucător pe care fanii Rapidului îl vor ţine minte multă vreme. Muntenegreanul s-a evidenţiat ca un fotbalist “de cursă lungă”, atât pe teren cât şi în viaţa extrasportivă. Bozo a povestit un moment interesant din cariera sa la Rapid, când George Copos a dat afară antrenorul din cauza lui! În plus, ex-yugoslavul dezvăluie că Aleksander Kolarov (Man. City, Lazio, actualmente la Roma) putea să ajungă la Rapid!

“Sabău nu ne lăsa să mâncăm carne! Zicea că am unit vestiarul împotriva lui, dar nu era nimic adevărat. Ne aduceau carne prietenii, pe ascuns, la Pro Rapid. Pentru mine, Copos rămâne number one! Am petrecut multe week-end-uri la el la hotel, la Poiana Braşov. Tot el a rezolvat şi problema cu mine şi cu Sabău. Ne-a chemat la discuţie în trei şi apoi l-a dat afară! Eu am ajuns la Rapid pentru că am fost descoperit la un amical, la care juca şi Kolarov. Şi el a fost remarcat, dar m-au ales pe mine” , a povestit Bozovic pentru gsp. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Prima partidă dintre România şi Muntenegru s-a disputat în 2008, înainte de participarea noastră la Euro. Am învins atunci cu 4-0, prin golurile marcate de Dică (de două ori) Mutu şi Ghionea. Bozovic, titular atunci la muntenegreni, explică şi de ce.

“În 2008, când a fost primul meci dintre România şi Muntenegru, nu erau prea mulţi fotbalişti profesionişti în echipa noastră. Înainte de meci, la Bucureşti, înainte de amical, am ieşit să petrecem. De-asta ne-a dat România patru. Nu era motivaţie” , a povestit Bozovic.

ADVERTISEMENT
Tags: