Fotbal intern

Vladimir Bozovic, supărat pe oficialii de la Rapid. “Nu este frumos! Nimeni din club nu m-a chemat să vin la stadion!”

22.11.2018 | 21:13
Vladimir Bozovic în Rapid - Urziceni. Sârbul, supărat pe oficialii din Giuleşti

Rapid Bucureşti va juca ultimul meci pe vechiul stadion din Giuleşti, sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 17.30, contra celor de la ACS Înainte Modelul, iar Vladimir Bozovic s-a supărat pe oficialii grupării din Liga a 3-a pentru că nu l-au invitat la acest eveniment special pentru suporterii rapidişti.

Fundaşul stânga în vârstă de 37 de ani a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care a vrut să le transmită fanilor echipei Rapid Bucureşti că oficialii din Giuleşti nu l-au invitat la evenimentul care va avea loc sâmbătă. Mai mult, sârbul care evoluează în prezent pentru Sumadija 1903 speră ca să poată participa la inaugurarea noului stadion.

Vladimir Bozovic e supărat pe oficialii de la Rapid

“Dragi fani!  Îmi pare atât de rău că nu pot participa la un eveniment atât de mare ca cel de sâmbata! Permiteți-mi să-mi iau rămas bun de la stadionul nostru iubit din România, de la Giuleştiul nostru. Aici am petrecut momentele triste din cariera mea şi cele mai frumoase momente din lume când am bătut toţi rivalii, dar cel mai frumos lucru a fost când mi-aţi cântat numele. Nimeni din club nu m-a chemat să vin la stadion și nu sunt invitat să particip. Nu este frumos și cultural! I-aţi aruncat pe fanii care mă sună, care mă înţeleg. Nu m-aţi invitat să vin!!! Sper să fiu invitat când deschidem un nou stadion și voi fi dispus să particip la un astfel de eveniment grozav! Eu sunt mereu acolo cu voi! FORZA RAPID”, a scris Vladimir Bozovic pe pagina sa de Facebook.

Vladimir Bozovic într-un meci jucat de Rapid cu Dinamo

Vladimir Bozovic a jucat la Rapid Bucureşti în perioada iulie 2007 – ianuarie 2013. Sârbul în vârstă de 37 de ani a bifat 157 de meicuri în tricoul echipei din Giuleşti, a înscris 3 goluri şi a oferit 17 pase decisive.

  • 250.000 de euro este cota lui Vladimir Bozovic, conform transfermarkt.com