E o întrebare de DNA. Feeling-ul meu a fost că Dinamo – Lazio a fost aranjat. Am fost și la turul de la Roma, am fost foarte bucuros după acel 1-1. Se vedea clar că Lazio nu o echipă de nebătut. Mi s-a părut o echipă obișnuită. Conduci la București cu 1-0 și pierzi cu 1-3? Parcă era desenul lui Jean Pădureanu! Poate să mi se spună orice. Dacă meciul acela a fost normal, eu nu știu ce să mai zic!”, a declarat Vladimir Cohn la GSP LIVE.

Vladimir Cohn, acuze fără precedent! Cohn
Vladimir Cohn a fost unul dintre acționarii grupării din Ștefan cel Mare

Vladimir Cohn, acuze fără precedent!

Nu este pentru prima oară când meciul retur disputat între Dinamo și Lazio stârnește mai multe bănuieli. Totul a plecat după ce italienii au întors scorul la București, apoi la scurt timp l-au achiziționat pe Ștefan Radu contra sumei de 5,4 milioane de euro. Mai multă lume a arătat cu degetul mutarea – în acel moment, fundașul central nu era un om de bază în angrenajul tricolorilor, nu avea nici partide în cupele europene și juca numai de un an de zile constant la Dinamo.

Între timp, Ștefan Radu a devenit titular pentru gruparea italiană, a purtat nu o dată banderola de căpitan a lazialilor, pentru care a strâns peste 250 de partide. Fundașul s-a retras de la echipa națională a României și a declarat că vrea să se concentreze strict pe meciurile formației romane. Radu a cucerit alături de Lazio două Cupe ale Italiei, în 2009 și 2013, dar și două Supercupe, în 2009 și 2017.

  • 4 goluri a marcat Ștefan Radu pentru Lazio Roma