Fotbal intern

Vladimir Cohn nu este surprins de parcursul lui Dinamo! ”Se mai întâmplă să și retrogradezi”

31.10.2018 | 08:05
Vladimir Cohn nu este surprins de parcursul lui Dinamo Se mai intampla sa si retrogradezi
ADVERTISEMENT

Fostul acționar al clubului Dinamo București, Vladimir Cohn, a declarat că nu este surprins de parcursul pe care îl au ”câinii” în acest sezon și nu exclude nici varianta retrogradării din Liga 1 Betano. Cu toate acestea, omul de afaceri precizează că formația lui Mircea Rednic poate ajunge în play-off cu 2-3 transferuri reușite.

”Se poate orice, se poate ajunge şi în play-off, se pot câştiga şi trofee. Sunt 6-7 puncte diferenţă între Dinamo şi un loc de play-off. Cu 2-3 jucători buni în echipă poţi să schimbi jocul, orice se poate întâmpla”, a spus fostul acționar dinamovist la Pro X.

ADVERTISEMENT
Vladimir Cohn și Cristian Borcea discută la un meci din Liga 1 Betano pe vremea când erau acționari la Dinamo București
Vladimir Cohn și Cristian Borcea discută la un meci din Liga 1 Betano pe vremea când erau acționari la Dinamo București

Vladimir Cohn nu este surprins de parcursul lui Dinamo: ”Au retrogradat şi alte cluburi mari”

”Pentru mine nu e un şoc faptul că Dinamo e pe locul 12, că este pe loc de retrogradare. Se întâmplă şi la case mai mari să retrogradezi. Au retrogradat şi alte cluburi mari. În viitor poate se vor îndrepta lucrurile, nu e mare problemă”, a mai afirmat Vladimir Cohn.

Dinamo București a remizat cu Concordia Chiajna, scor 0-0, și a încheiat turul Ligii 1 Betano pe locul 12, care duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Acesta a fost al doilea meci încheiat la egalitate din tot atâtea jucate de ”câini” cu Mircea Rednic pe banca tehnică. ”Puriul” a venit la echipă în urmă cu două săptămâni înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu, care a fost demis la doar 20 de zile după ce venise în locul lui Florin Bratu.

ADVERTISEMENT

Situația la Dinamo este una extrem de tensionată, suporterii blocând autocarul echipei la plecarea de la Chiajna și cerându-le explicații jucătorilor pentru rezultatele modeste din acest sezon. Una dintre țintele fanilor a fost panamezul Armando Cooper, care a vrut să plece după ce suporterii au avut ieșiri rasiste la adresa sa.