Life

Pe cine pariază Vladimir Drăghia la Survivor România 2022. E un concurent de la Războinici

Vladmir Drăghia și-a amintit de perioada în care a fost concurent la Exatlon, ocazie cu care a dezvăluit pe cine vede învingător la Survivor România 2022.
18.02.2022 | 15:03
Pe cine pariaza Vladimir Draghia la Survivor Romania 2022 E un concurent de la Razboinici
Vladimir Drăghia, încrezător într-un Războinic de la Survivor România 2022. Pe cine pariază. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Exatlon România a distribuit o fotografie din Republica Dominicană, în care apare alături de Ștefan Floroaica, în timpul unui sincron.

Fostul înotător de performanță, originar din Galați, a dezvăluit pe cine pariază în noul sezon din competiția sportivă moderată de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia înclină să creadă că marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, va ajunge la un participant din echipa Războinicilor.

Vladimir Drăghia, încrezător într-un Războinic de la Survivor România 2022. Pe cine pariază

Cunoscutul sportiv a recunoscut că are foarte mare încredere în Ionuț Popa, un tânăr în vârstă de 33 de ani care lucrează ca instructor de fitness.

ADVERTISEMENT

„Pe când făceam sincron cu Ștefan Floroaica pe traseele din Dominicană. Au fost vremuri frumoase. Cum vi se pare sezonul ăsta? Care vi se pare cel mai simpatic concurent? Dar cel mai antipatic?

Cine credeți că va câștiga? Încep eu: cred că sezonul ăsta va fi câștigat de un războinic. Pariez pe Ionuț Popa”, a scris Vladimir Drăghia pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Ionuț Popa de la Survivor România 2022
Ionuț Popa de la Survivor România 2022. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Ionuț Popa, Războinicul susținut de Vladimir Drăghia

Războinicul este pasionat de tot ce înseamnă lumea sportului, dovadă că are o condiție fizică de invidiat, lucru care reprezintă un avantaj major pe traseele de la Survivor România 2022.

Ionuț Popa vrea să intre în Cartea Recordurilor drept persoana care face 952 de Burpee-uri în doar 60 de minute, iar pentru asta muncește enorm.

ADVERTISEMENT

În momentul de față există un sportiv care a reușit să facă acest exercițiu complet al corpului folosit în antrenamentul de forță, însă a ajuns până la 951 de astfel de Burpee-uri.

„Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe Burpee-uri într-o oră. Recordul actual este de 951. Deci, practic, trebuie să fac 952 de Burpee-uri în 60 de minute”, spunea la un moment dat Ionuț Popa în mediul online, scrie viva.ro.

Războinicul de la Survivor România 2022 s-a născut în Petrila, județul Hunedoara, dar locuiește în București. Tânărul a mai apărut în trecut la o emisiune TV, și anume Ninja Warrior, difuzată tot de Pro TV.

ADVERTISEMENT