Life

Vladimir Drăghia, dat în judecată pentru o sumă incredibilă. Ce riscă să pățească acesta

Vladimir Drăghia, chemat în fața instanței. A fost dat în judecată pentru o sumă incredibilă. Ce riscă să pățească acesta din cauza celor 300 de lei pe care îi dotorează.
25.04.2022 | 08:25
Vladimir Draghia dat in judecata pentru o suma incredibila Ce risca sa pateasca acesta
Vladimir Drăghia, dat în judecată. Ce sumă datorează. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia a fost dat în judecată de o firmă de recuperări creanțe pentru o sumă incredibilă. Acesta ar putea să ajungă să plătească mii de euro.

Vladimir Drăghia, dat în judecată. Ce sumă datorează

Conform informațiilor de la Spy News, Vladimir Drăghia are de achitat 338 de lei. Totuși, dacă acesta va pierde procesul, poate ajunge să plătească sute sau mii de euro, deoarece va trebui să plătească și cheltuielile de judecată și ar putea ajunge chiar și să fie executat silit.

ADVERTISEMENT

Sursa citată arată că nu este un caz singular cel al fostului câștigător de la Exatlon, fiind o practică a unor companii care au diverse alianțe cu unii executori judecătorești.

Astfel, aceștia deschid procese pentru datorii mici, cum este și cea din cazul de față, pentru a putea obține apoi sume mai mari, dacă instanța de judecată le dă câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pârâții pot ajunge în situația în care pot fi executați silit sau li se pot bloca conturile de la bancă.

Vladimir Drăghia, dat în judecată. Ce sumă datorează
Vladimir Drăghia, dat în judecată. Ce sumă datorează. Foto: Spynews

Vladimir Drăghia a mai avut probleme cu legea

Aceasta nu este prima dată când Vladimir Drăghia are probleme cu legea. În 2019, el a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia a fost atunci condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de opt luni și a trebuit să fie supravegheat vreme de doi ani.

„Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ADVERTISEMENT

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani”, arată decizia magistraților din Constanța.

De asemenea, tot în acest dosar, Vladimir Drăghia a trebuit să presteze și muncă în folosul comunității vreme de 80 de zile.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă”, a mai arătat decizia respectivă.

ADVERTISEMENT