Life

Idolul femeilor în România! Cât de bine poate să arate Vladimir Drăghia la bustul gol – Foto

14.07.2020 | 10:10
Idolul femeilor in Romania Cat de bine poate sa arate Vladimir Draghia la bustul gol  Foto
ADVERTISEMENT

Vladimir Drăghia se numără printre cei mai doriți bărbați din România, iar asta și pentru calitățile sale fizice.

La 34 ani, fostul câștigător Exatlon, de la Kanal D, a făcut furori pe litoral, unde se află cu soția sa, Alice Cavaleru, și fiica lor de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Pe Instgram, vedeta TV a postat o serie de imagini în care apare în ipostaze demențiale. În mod sigur, actorul a făcut câteva cuceriri pe plajă.

Vladimir Drăghia și-a afișat pătrățelele pe litoral

Familia Drăghia profită de vremea frumoasă, în ciuda avertizărilor în ceea ce privește noul coronavirus. Vladimir Drăghia se distrează pe cinste alături de fiica sa, Zora, care seamănă lei cu mama ei, Alice Cavaleru.

ADVERTISEMENT

Ca un tată grijuliu, fostul Burlac de la Antena 1 nu și-a lăsat o clipă fiica singură și a animat-o pe plajă, în timp ce se jucau și cu animalul lor de comapnie.

La bustul gol, Vladimir Drăghia a făcut furori pe litoral, căci are numai pătrățele pe abdomen. Actorul este fără doar și poate unul dintre cei mai doriți bărbați din România, iar asta pentru că se află într-o formă fizică foarte bună, însă este și pasionat de citit și are în palmares multe cărți devorate.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Ni s-a transformat câinele-n vulpe

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) on

Dacă tot erau pe litoral, Vladimir Drăghia a petrecut timp prețios și cu soția, pe Alice, alături de care a făcut scufundări și câteva sporturi de apă. Vedeta TV este pasionată de sport și profită de orice ocazie care i se ivește pentru a face mișcare. În familia Drăghia, sportul este obligatoriu, dar și mâncarea sănătoasă.

View this post on Instagram

Say hello to my little friend! 🦀

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia) on

Drăghia este foarte atașat de fiica lui, iar singura dată când fostul câștigător de la Exatlon a plecat de acasă a fost în momentul în care a concurat la emisiunea de la Kanal D, pe care a și câștigat-o cu succes, după ce telespectatorii l-au votat pentru performanțele sale.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai iubiți actori

Vladimir Roland Drăghia este de profesie actor, poet, dar și fost înotător de performanță. El și-a făcut debutul în actorie după ce a apărut în serialul Narcisa Sălbatică, în 2006, de la Antena 1, dar și în Vocea Inimii, în 2012. Apoi, Drăghia a apărut în emisiunea Exatlon, de la Kanal D, concurs pe care l-a și câștigat. Vladimir a anunțat că va dona premiul de 100.000 de euro taberei MagiCamp, fapt confirmat și de fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Apoi, actorul fost prezentator al emisiunii Fan Arena, tot de la Kanal D. Vladimir Drăghia s-a căsătorit în 2018 cu Alice Cavaleru, după 4 ani de relație.

ADVERTISEMENT