News

Vladimir Draghia îşi vinde masina! Ce bolid de lux conducea antrenorul de la Exatlon şi câţi bani vrea pe el

29.03.2019 | 15:15
Vladimir Draghia isi vinde masina Ce bolid de lux conducea antrenorul de la Exatlon si cati bani vrea pe el

Vladimir Drăghia  a luat o decizie surprinzătoare. Cunoscutul antrenor de la Exatlon, show-ul cu care Kanal D cucerește  audiențele în această primăvară, și-a scos la vânzare mașina. Este vorba despre un bolid de lux de toată frumusețea.

Ce sumă cere Vladimir Drăghia în schimbul bolidului său de lux

Așa cum era de așteptat, prețul autoturismului este unul pe măsură. Vladimir Drăghia cere 11.200 de euro în schimbul bolidului său de lux, marca Mercedes E Class Coupe AMG. Pentru a reuși să-l vândă cât mai repede, vedeta a distribuit anunțul și pe pagina sa de Facebook, alături de un mesaj în care explică motivul pentru care este nevoit să renunțe la superba mașină: de dragul familiei.

Schimbăm mașina. Cumpărăm una cu patru uși. #famlife  🙂 Asta înseamnă că trebuie să o videm pe cea veche, din păcate.Dacă știți pe cineva interesat, dați-i de știre, vă rog” , a scris Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia conducea un bolid de lux de toată frumusețea
Vladimir Drăghia conducea un bolid de lux de toată frumusețea

Ce anunț a scris Vladimir Drăghia

Funcționează foarte bine și nu necesită reparații sau investiții. Tocmai a fost spălată și curățată complet, deci arată ca nouă. Geamuri electrice față – spate, senzor pentru detectarea oboselii, ABS, ESP, etc. Proiectoare ceață, ștergătoare de parbriz automate, limitator de viteză, lumini de zi, oglinda retrovizoare interioară electronică, faruri automate, comenzi volan, aer condiționat două zone, airbag-uri cortină, airbag-uri genunchi șofer, airbag-uri laterale față – spate. Computer bord, DVD, deschidere și ridicare portbagaj din cheie. Cutie hidramată, faruri xenon, senzori de parcare față – spate, senzori presiune cauciucuri, oglinzi electrice heliomate și încălzite, scaune electrice, parbriz încălzit și cu senzori, pilot automat, jante 18 AMG originale. Nu mă interesează schimburile, deja am cumpărat altă mașină. Poate fi vizionată în zona Cișmigiu. Pe cei interesați îi rog să îmi lase numărul de telefon într-un mesaj și îi sun eu. Mulțumesc” , a scris Vladimir Drăghia, în anunțul postat pe un cunoscut site de profil.